Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

Κοντά σε συμφωνία με σέντερ φορ από Λατινική Αμερική η ΑΕΚ, ενώ «κλείνει» και χαφ


milovanovicΟ Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ολοκλήρωσε το ταξίδι του στη Βραζιλία και τις επαφές που είχε τόσο με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών, όσο και με υπεύθυνους ομάδων για τους παίκτες που του είχαν προτείνει.
Επίσης παρακολούθησε τους αγώνες που τον ενδιέφεραν, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι θα προχωρήσει κάποια από τις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Οι πληροφορίες μάλιστα του
enwsi.gr θέλουν τον Μιλοβάνοβιτς να έχει ήδη προχωρημένες συζητήσεις με επιθετικό από τη Λατινική Αμερική, ο οποίος καλύπτει τις απαιτήσεις που έχουν θέσει οι άνθρωποι της ΑΕΚ για τη συγκεκριμένη θέση. Εννοείται βέβαια ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών για να κλείσει οριστικά η υπόθεση, αν και το πρώτο βήμα έχει ήδη γίνει.
Συγχρόνως, ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου φέρεται να έχει εντοπίσει και τον παίκτη με τα χαρακτηριστικά που αναζητά η ομάδα για τη μεσαία γραμμή. Οι επαφές που έχουν γίνει είναι ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο, αλλά αυτό που επιθυμούν οι άνθρωποι της Ένωσης είναι να μη χαθεί χρόνος και όσο το δυνατόν πιο σύντομα να «τρέξουν» τις διαδικασίες.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου