Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΤΡΑΠΕΖΕΣ- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ!



ΤΡΑΠΕΖΕΣ- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ!
ΚΑΜΙΑ ΈΞΩΣΗ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ!

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 Νοέμβρη 5μμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ – ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ

(Αγ.Κηρύκου & Ανδριτσαίνης)


Περιστεριώτη / σσα
Την Τετάρτη 12 Νοέμβρη γίναμε μάρτυρες μιας εικόνας από το μέλλον. Στην Ανθούπολη, στην οδό Αγρινίου 54, πληρεξούσιοι κλητήρες της EUROBANK προσπάθησαν να πετάξουν έξω από το σπίτι της μια συνανθρωπό μας. Οι άθλιοι αυτοί τύποι μπροστά στην αντίσταση που βρήκαν απείλησαν ότι θα επιστρέψουν το απόγευμα μαζί με την αστυνομία για να βγάλουν την γυναίκα από το σπίτι της. Με την άμεση αντίδραση και την συγκέντρωση πλήθος κόσμου της γειτονιάς και αλληλέγγυων έξω από το σπίτι αποτράπηκε η οποιαδήποτε περαιτέρω κίνηση τους.
Κυβέρνηση και τράπεζες, αυτοί που έχουν τσεπώσει εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ από τους κομμένους μας μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, αυτοί που μας γδέρνουν τόσα χρόνια με τα χαράτσια και την αβάσταχτη φορολογία, με την ανεργία και την φτώχεια, τώρα θέλουν να μας πετάξουν στο δρόμο από τα ίδια μας τα σπίτια που τα φτιάξαμε με τον ιδρώτα και το αίμα μας!
Μόνο πάνω από τα πτώματα μας! Κανένας συνανθρωπός μας στο δρόμο!
Δεν θα τους αφήσουμε! Δεν θα επιτρέψουμε σε αυτή την χούντα των μνημονίων και των τραπεζιτών που έχουν επιβάλει πως “ νόμος είναι το δίκιο των τραπεζών” να τσαλαπατίσουν κι άλλο την αξιοπρέπεια μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν τραπεζίτη, σε καμιά αστυνομία να πετάξουν στο δρόμο κανένα συνάνθρωπό μας!
Φτάνει πια! Αν δεν αντιδράσουμε σε κάθε γειτονιά ενάντια στην τραγική κατάσταση που ζούμε, κυβέρνηση, τρόικα και τραπεζίτες (και τα νέα μνημόνια που ετοιμάζουν) οι γειτονιές μας θα μετατραπούν σε ανθρώπινες χωματερές για ανέργους, εξαθλιωμένους και ξεσπιτωμένους. Ενάντια σε αυτή την χούντα που κυβερνάει με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, με τα ΜΑΤ, τα δικαστήρια, να προτάξουμε την αλληλεγγύη και την αξιοπρέπεια μας, να οργανώσουμε την αντεπίθεση μας.

- Κανένας πλειστηριασμός, καμία έξωση!
- Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη
- Διαγραφή χρεών για άνεργους, χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους, λαϊκά νοικοκυριά.
- Κατάργηση των Μνημονίων
- Κάτω η σύγχρονη χούντα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
epitropidrasis.blogspot.gr        epitropi.drasis.peristeri@gmail.com τηλ:6972728101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger