Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Κυρώσεις για το γιαούρτι στο ΙΚΑ Βόλου και όλα αυτά για την Σκόπελο και τον ξενοδόχο....

alt
Πειθαρχικές κυρώσεις τόσο στον υπάλληλο του ΙΚΑ που γιαούρτωσε το διευθυντή όσο και στον ίδιο το διευθυντή επιφυλάσσει η Διοίκηση του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα στη χώρα.
Η Ενορκη Διοικητική Εξέταση που αφορούσε τα γεγονότα, τα οποία έλαβαν χώρα στο Υποκατάστημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στο Βόλο στις 13.10.2014 όταν ο Αχιλλέας Καλυβιώτης γιαούρτωσε το διευθυντή του υποκαταστήματος Βόλου Δημήτρη Βάμβα, ολοκληρώθηκε.
Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητή του Ιδρύματος ο Διευθυντής του Υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Βόλου Βάμβας Δημήτριος μετακινήθηκε στο Υποκατάστημα Ανατολικής Λάρισας και ασκήθηκε εις βάρος του πειθαρχική δίωξη δια κλήσεως σε απολογία, αρμοδιότητας του Διοικητή ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
Ο υπάλληλος Καλυβιώτης Αχιλλέας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων και παραπέμφθηκε στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο Υπαλλήλων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Το ΙΚΑ δημοσιοποιώντας τα αποτελέσματα της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει:
«Κάνουμε γνωστό στην τοπική κοινωνία του Βόλου και στους ασφαλισμένους του Νομού Μαγνησίας ότι αποσπασματικά φαινόμενα δυσλειτουργίας δεν πρόκειται ποτέ να θέσουν εν αμφιβόλω τη σταθερή προσήλωση των υπηρεσιών του Ιδρύματος και του συνόλου των εργαζομένων του, στον κύριο στόχο της απρόσκοπτης εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ».
Τα αποτελέσματα της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης θα κοινοποιηθούν και στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Βόλου σήμερα προκειμένου να λάβουν γνώση οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.
Στο μεταξύ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η δεύτερη ΕΔΕ που ξεκίνησε μόλις προχθές και αφορά στην υπόθεση μη είσπραξης προστίμων που είχαν επιβληθεί σε μεγάλη ξενοδοχειακή επιχείρηση της Σκοπέλου αλλά δεν εισπράχτηκαν, για την οποία είχε προβεί σε καταγγελίες ο Αχ. Καλυβιώτης, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ήταν η αιτία που γιαούρτωσε τον διευθυντή του διότι είχε αρνηθεί να του παράσχει νομική στήριξη στα δικαστήρια για μήνυση που είχε υποβληθεί εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση από τον ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης ξενοδοχειακής μονάδας στην Σκόπελο.
Ο κ. Καλυβιώτης είχε κάνει λόγο για μεγάλη απώλεια εσόδων από το ΙΚΑ αφού από το 2009 που επιβλήθηκαν πρόστιμα στην επιχείρηση μέχρι το 2012 δεν είχε εισπραχθεί κανένα ποσό ενώ ο ιδιοκτήτης της μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας το 2012 νομιμοποίησε το κτίσμα που είχε χαρακτηριστεί αυθαίρετο όμως το ΙΚΑ τοπικά συνέχιζε να αποφασίζει αναπομπές και να ζητά από τους υπαλλήλους του να προχωρήσουν σε νέες επιμετρήσεις, οι οποίες και έγιναν τουλάχιστον τρεις φορές.
Ταχυδρόμος (ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger