Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

Στο 12% το Κόμμα του Παπανδρέου!

ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ!
 
Ποσοστό 12%, με το καλημέρα, συγκεντρώνει το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δημοσκόπων.
Το ΠΟΤΑΜΙ, ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η ΝΔ θα έχουν απώλειες σε περίπτωση, που όπως όλα δείχνουν, ο Παπανδρέου προχωρήσει στη δημιουργία νέου κόμματος.

Ετσι εάν είχαμε εκλογές σήμερα- με το κόμμα του Παπανδρέου να παίρνει μέρος- τα αποτελέσματα:
ΣΥΡΙΖΑ 28%, ΝΔ 17%, Κόμμα Παπανδρέου 12%,  ΚΚΕ 6%, Χρυσή Αυγή 5,5%, Ποτάμι 4%, Ανεξάρτητοι Ελληνες 3,5%, ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου 3%, ΔΗΜΑΡ 1%.
Οπως σημειώναμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας πάνω από 100 ξένοι δημοσιογράφοι και ανταποκριτές διεθνών ΜΜΕ θα είναι προσκεκλημένοι στην μεγάλη συνέντευξη τύπου που διοργανώνουν οι συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου μετά την άρνηση του Βενιζέλου να εγκαταλείψει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Η συνέντευξη τύπου θα είναι το επόμενο βήμα στην κατεύθυνση της ολικής επαναφοράς του Γιώργου Παπανδρέου στην ελληνική πολιτική σκηνή.
Στο πλευρό του Γιώργου στη διάρκεια της συνέντευξης θα είναι και φίλοι του ξένοι καθηγητές και διανοούμενοι καθώς και στελέχη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Η συνέντευξη θα είναι στην ουσία η προαναγγελία του νέου κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου κύριο χαρακτηριστικό του οποίου θα είναι η λαική συμμετοχή και η αυτοοργάνωση.
Ο Παπανδρέου θα εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην "μερκελική Ευρώπη" και θα αναφερθεί αναλυτικά σε όσους οργάνωσαν τον Νοέμβριο του 2011 την ανατροπή του.
Ο πρώην πρωθυπουργός θα καταγγείλει και την ύπαρξη εγχώριου επιχειρηματικού-μηντιακού παρακράτους που υπονομεύει κάθε προσπάθεια της χώρας για ανάπτυξη και μεταρρυθμίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου