Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ «70% ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ»



 Μ. Χρυσοβελώνη: Τεμπέληδες ή υποτελείς οι εμπνευστές της νέας τροπολογίας;
Σχολιάζοντας την χθεσινή ομιλία του υπουργού Οικονομικών σε εκδήλωση του Harvard Businness School, όπου ο κ. Χαρδούβελης ισχυρίστηκε πως «δεν μπορούμε να στηριζόμαστε στο 30% των εργαζομένων του δημόσιου τομέα οι οποίοι δουλεύουν σκληρά και μάλιστα αμείβονται το ίδιο με τους τεμπέληδες», η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μ. Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής:
«Θα συμφωνήσω με τον κ. Χαρδούβελη αν εννοεί πως το 70% των τεμπέληδων που πληρώνει το κράτος βρίσκονται στη κυβέρνηση και όχι στο Δημόσιο. Με αφορμή την σημερινή τροπολογία για την ακύρωση των 100 δόσεων και τον ΕΝΦΙΑ αναδείχθηκε για ακόμα μια φορά η υπουργική αβελτηρία και ανικανότητα.

Κι αυτή είναι η ήπια ερμηνεία της κυβερνητικής αποσύνθεσης που βλέπουμε σήμερα. Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς τις αλληλοαναιρούμενες τροπολογίες; Και κυρίως πως μπορεί να δικαιολογήσει την απουσία από την Βουλή των αρμόδιων υπουργών; Εκτός κι αν πρόκειται πλέον για πανικό…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger