Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ξέρει τον τρόπο

Η ΑΕΚ παίζει στα Χανιά για την 3η αγωνιστική της Football League, ενώ βασικός αναμένεται να είναι ο Ν. Γεωργέας που είχε σκοράρει στην τελευταία νίκη της Ένωσης (σε επαγγελματικό επίπεδο) στην Κρήτη.

Ξέρει τον τρόπο
Ένα από τα πιο θεωρητικά δύσκολα ματς της στο φετινό πρωτάθλημα δίνει σήμερα (24/10) η ΑΕΚ η οποία στις 18:00 (Otesport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6) παίζει εκτός έδρας με τον ΑΟ Χανίων για την 3η αγωνιστική της Football League.

Τις δύο τελευταίες σεζόν που έπαιξε στην Κρήτη η Ένωση σε επαγγελματικό επίπεδο δεν κατάφερε να φύγει με το «τρίποντο». Η τελευταία της νίκης ήταν στις 27 Φεβρουαρίου του 2011, όταν και η σημειώσει καθοριστικό γκολ ο Νίκος Γεωργέας. Μάλιστα, ο 38χρονος μεσοαμυντικός αναμένεται να είναι βασικός στο παιχνίδι της Παρασκευής.

Οι «κιτρινόμαυροι» που είχαν προπονητή τον Μανόλο Χιμένεθ επικράτησαν 3-2 στο Ηράκλειο και είχαν μπει μπροστά σκορ στο με τον Μπλάνκο (39’), ενώ ο Μπερνς «ζευγάρωσε» τα τέρματα της ομάδας του. Ο Λεάλ μείωσε σε 2-1 στο 60ο λεπτό και ο Γεωργέας «καθάρισε» στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ στο 90’+8’ ο Φραγκουλάκης διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε αποβληθεί ο Κώστας Μανωλάς, καθώς είχε αντικρίσει δύο κίτρινες μέσα σε 20 λεπτά.



Σήμερα η ΑΕΚ θα βρει αντιμέτωπο τον γιο του Στέλιου Μανωλά, που ονομάζεται όπως και ο αμυντικός της Ρόμα, Κώστας.

Κατά τα λοιπά, ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να πάει σε ενδεκάδα με τον Ανέστη κάτω από το τέρμα. Ο Πεταυράκης θα είναι αριστερά και Μπακάκης δεξιά. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος. Κορδέρο και Γεωργέας θα είναι τα αμυντικά χαφ. Ο 38χρονος τεχνικός ήταν ανάμεσα στον… συνομήλικο του και πρώην συμπαίκτη του και τον Ρόβα. Τελικά καταλήγει στον πρώτο, επειδή είναι πιο γρήγορος και πιο δυνατός. Βεβαίως ένα ερωτηματικό είναι το πόσα λεπτά θα αντέξει να παίξει.

Μπροστά τους θα είναι ο Μάνταλος και στα «φτερά» οι Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, ο οποίος στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος αγωνίστηκε αναγκαστικά πίσω από τον επιθετικό, καθώς στο ένα ο Μάνταλος έλειπε λόγω Εθνικής και στο άλλο κάλυψε το κενό του Ανάκογλου. Επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης ο Αραβίδης που αποβλήθηκε στην πρεμιέρα και δεν έπαιξε με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger