Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Από το Πολιτικό γραφείο της βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής :



 Η βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ κα Ζέττα Μακρή είχε συνάντηση την Πέμπτη, 11 – 9 -2014 με τον υπουργό Πολιτισμού κ. Κ. Τασούλα  για το θέμα  της μετακίνησης του αρχαίου συμπαγούς πέτρινου στοιχείου (πεσσού) του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου  από την θέση «Δόντια» των Ν. Παγασών Βόλου, λόγω της επικινδυνότητας του για την οδική ασφάλεια. Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε, όπως είχε προγραμματισθεί και ανακοινωθεί κατά την διάρκεια της προηγούμενης συνάντησης τους στο υπουργείο Πολιτισμού,  την Τετάρτη 3-9-2014.
Ο κ. Τασούλας είχε ήδη ζητήσει ενημέρωση  από την αρμόδια Διεύθυνση Τροχαίας Μαγνησίας για το  ζήτημα αυτό τόσο τηλεφωνικά όσο και με έγγραφα που έλαβε και στα οποία η Διεύθυνση Τροχαίας Μαγνησίας εισηγείται την απομάκρυνση, τουλάχιστον,  του ενός πεσσού του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου στις Ν. Παγασές. Κατόπιν τούτου ο υπουργός Πολιτισμού έδωσε εντολή στον αρμόδιο Διευθυντή Αναστήλωσης Αρχαίων  Μνημείων κ. Δ. Σβολόπουλο να μεταβεί επιτοπίως  την επόμενη Πέμπτη (18-9-2014) και να υποβάλλει αμέσως την δική του εισήγηση.
Όπως αποδεικνύεται,  η συνεργασία του κ Τασούλα με την κα Μακρή δεν παραπέμπει το  σημαντικό αυτό θέμα στις καλένδες ούτε περιορίζεται σε συναντήσεις και αλληλοενημέρωση ,  αλλά δρομολογείται με υπευθυνότητα, προσοχή και σεβασμό προς την τοπική κοινωνία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger