Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Χάρρυ Κλυνν: Ο απόγονος του Αριστοφάνη που δεν πούλησε ποτέ την πατρίδα, την τέχνη και την καταγωγή του ! @harryklynn

Χάρρυ Κλυνν: Ο απόγονος του Αριστοφάνη που δεν πούλησε ποτέ την πατρίδα, την τέχνη και την καταγωγή του ! @harryklynnhellasforce.com
Χάρρυ Κλυνν: Ο απόγονος του Αριστοφάνη που δεν πούλησε ποτέ την πατρίδα, την τέχνη και την καταγωγή του.
Ο Φαλμεράιερ μεσα στην στρατευμένη προπαγάνδα του για λογαριασμό των Ουνων και των σουλτάνων, είχε εκστομίσει μια μεγάλη αληθεια: Οι Πόντιοι αποτελούν την αδιάλειπτη συνεχεια του Ελληνισμού απο την αρχαιότητα.
Οι ηρωϊκοί λαοί όμως, έχουν και μια μεγάλη κατάρα: Όσο πιο μαρτυρικό το έθνος, τόσο πιο ακριβοπληρωμένοι οι ρουφιάνοι.

Ο Βασιλης Τριανταφυλλιδης, κατα κόσμον Χάρρυ Κλυνν, αποτελεί την φυσική συνεχεια του Αριστοφάνη. Σάρκα ενός ιστορικού έθνους, που μετατρέπει το μαρτυριο σε έπος, και εξευτελίζει τον προδότη στο επίπεδο του γελωτοποιού, του παλιάτσου με τον αιχμηρό του λογο. Μηπως αυτη δεν ειναι η απόλυτη απαξία που επιφυλάσσει ο Ελληνισμός στους δοσιλογους; Ο λαός που καταδίκασε τον Εφιάλτη να γράφεται με μικρό «ε» μεχρι το τέλος της ιστορίας.
Ο Χάρρυ Κλυνν διάλεξε την πλευρά του Βαρδάρη αντί αυτής του Κολωνακίου. Απεναντι στους αρλεκινους «καλλιτέχνες», ακαδημαϊκους, «επώνυμους» που έτρεξαν να αρπάξουν το ξεροκόκκαλο της εξουσίας ως πίστα μαντρόσκυλα.
Ο Χάρρυ Κλυνν διάλεξε το μετεριζι του εδώ, μαζί μας. Οχι στην γκλαμουριά κάποιων καναλιών ως θεραπαινίδα απατεώνων νταβατζήδων. Απεναντι στα αργύρια των σφαγέων, ο αιχμηρός του λόγος που υποβιβάζει τον «τεράστιο εχθρό» στο επίπεδο του ερπετού. Αυτη ίσως ειναι η μεγαλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει κάποιος στον Ελληνισμο σημερα: Οχι, δεν ειναι ανίκητοι. Ειναι σκουλήκια. Αρκεί να σηκώσεις την μπότα σου και να τους λιωσεις.
Οπως έκαναν οι ανταρτες παπουδες του Χάρρυ Κλυνν απεναντι στους υπανθρώπους τσέτες και τους Ουνους μανατζερς των σφαγών. Οπως πρεπει να κάνουμε και εμείς πριν εξοντωθουμε.
Να είσαι καλά παλικάρι και πάντα απροσκυνητος.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger