Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Camping Αναιρέσεις 2014

Ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής του camping Αναιρέσεις 2014 της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση:
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό Camping ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ, που διοργανώθηκε στη Κριτονού Κεφαλονιάς. Όταν ξεκινήσαμε αυτό το εγχείρημα είπαμε ότι «οι ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ λένε για άλλη μια φορά βάλε μου δύσκολα». Με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι σε αυτά τα δύσκολα τα καταφέραμε. Χίλιοι και πλέον νεολαίοι και εργαζόμενοι πέρασαν από το φετινό Camping. Eνώ και η τοπική κοινωνία το υποδέχθηκε τόσο με τη παρουσία της στο χώρο του Camping , όσο και με τη παρουσία της στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Αργοστόλι και Ληξούρι.

Το φετινό μας εγχείρημα ήταν το πιο δύσκολο απ’όσα έχουμε επιχειρήσει μέχρι σήμερα στα 6 προηγούμενα camping. Επιλέξαμε ένα χώρο που οι ζημιές του σεισμού αγνοήθηκαν από το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ. Το διαχρονικό σύνθημά μας "ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" πήρε νέα ποιότητα, με την ανάπλαση της Κριτονού. Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την ηρωϊκή προσπάθεις των μελών της νεολαίας ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ που με αυταπάρνηση, σε με ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, συνέβαλλαν και έφεραν σε πέρας και αυτό το δύσκολο εγχείρημα.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με όλους τους φίλους και τις φίλες που πλαισίωσαν το εγχείρημά μας στις μάχες που ανοίγονται άμεσα. Στη μάχη για να μην περάσουν οι διαγραφές των φοιτητών στις σχολές, στην ανεξάρτητη ταξική πορεία στη ΔΕΘ το Σεπτέμβρη από τη Καμάρα, σε κάθε μάχη που ανοίγει σε σχολεία – σχολές – χώρους εργασίας – γειτονιές.
νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Κεφαλονιά, 13/8/2014

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το camping Αναιρέσεις 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger