Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Με Μακάμπι ο Αστέρας, με Ζίμπρου ο ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης μαθαίνουν αντιπάλους στα play off του Europa League - Παρακολουθήστε LIVE τη διαδικασία της κλήρωσης
Με τρεις ελληνικές ομάδες να μπαίνουν στην κληρωτίδα, η διαδικασία για την ανάδειξη των play off του Europa League διεξάγεται στην έδρα της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης μαθαίνουν τους αντιπάλους τους στο δρόμο για τους ομίλους του Europa League. Ήδη, από το πρωί της Παρασκευής (08/08) έγινε η διαδικασία της προ-κλήρωσης για να προκύψουν τα γκρουπ ισχυρών/ανίσχυρων και να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανοί αντίπαλοι.

Ευχάριστα τα νέα για τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς με εξαίρεση την Τότεναμ και υπό προϋποθέσεις την Ντνίπρο, οι Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ζυρίχη και Νασιονάλ δεν θεωρούνται… απροσπέλαστα εμπόδια για την ομάδα της Αρκαδίας στον… δρόμο για την πραγματοποίηση του ονείρου και την συμμετοχή στους ομίλους.
Στο 3ο γκρουπ βρίσκεται ο «ισχυρός» ΠΑΟΚ, ο οποίος θα βρει απέναντί του μία εκ των Καραμπάκ (Αζερμπαϊτζάν), Πετρολούλ (Ρουμανία), Ζίμπρου (Μολδαβία), Ελσίνκι (Φινλανδία) και την προηγούμενη ομάδα του Ιβάν Σαββίδη στην Ρωσία, την Ροστόφ. Ο Παναθηναϊκός είναι μεταξύ των ισχυρών του 6ου γκρουπ και οι πιθανοί αντίπαλοι είναι οι: Στιάρναν (Ισλανδία), Μίντιλαντ (Δανία), Ριέκα (Κροατία), Γκρασχόπερς (Ελβετία), Ζόρια (Ουκρανία) και Κράσνονταρ (Ρωσία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger