Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Τουλάχιστον δύο ώρες πριν για εισιτήρια

Τουλάχιστον δύο ώρες πριν για εισιτήρια
Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΚ παρακαλεί τους φιλάθλους της ομάδας που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ πριν το φιλικό με τη Ρόμα, να προσέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον δύο ώρες νωρίτερα

Χαμός επικρατεί στης τάξεις της Ένωσης για το σημερινό φιλικό με τη Ρόμα και αυτό αποδεικνύεται και από την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία παρακαλεί τον κόσμο που δεν έχει προμηθευτεί εισιτήριο, να προσέλθει στο γήπεδο τουλάχιστον δύο ώρες νωρίτερα.
Η ανακοίνωση:
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν πρόθεση να αγοράσουν εισιτήρια το Σάββατο το απόγευμα όπως προσέλθουν στο γήπεδο έγκαιρα (τουλάχιστον δύο ώρες προ της έναρξης του αγώνα), ενώ κατά την προσέλευση τους στα εκδοτήρια να έχουν αποφασίσει πόσα εισιτήρια και σε ποια θύρα επιθυμούν να αγοράσουν. Το ακριβές αντίτιμο μπορεί επίσης να επισπεύσει την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων.
Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους. Γι’ αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger