Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΠΑΟΚ-Ζίμπρου 4-0

Η τάξη αποκαταστάθηκε στην Τούμπα, καθώς ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 4-0 της Ζίμπρου που έπαιζε από το 42΄ με δέκα παίκτες. Κορυφαίος και πάλι ο Περέιρα. "Κάντε καμιά μεταγραφή" τραγουδούσε ο κόσμος παρά τη νίκη (video)

Δεν είχε όρεξη για αστεία απόψε ο ΠΑΟΚ και μπροστά σε περίπου 18.000 οπαδούς του πήρε επιβλητική νίκη-πρόκριση απέναντι στην αδύναμη Ζίμπρου. Το παιχνίδι δεν χωρά σε σοβαρή κριτική, καθώς οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα επέβαλλαν το ρυθμό τους, έπαιζαν στο μισό γήπεδο την μολδαβική ομάδα, πέτυχαν νωρίς το πρώτο, κρίσιμο σ' αυτές τις περιπτώσεις, γκολ και στη συνέχεια δεν είχαν κανένα πρόβλημα να πετύχουν άλλα τρία στην πορεία του αγώνα.
Βοηθήθηκαν και από την τραγική-για τον τρόπο που την προκάλεσε ο Αφρικανός παίκτης της Ζίμπρου-αποβολή του Αμανί πιάνοντας τον διαιτητή Βόικο από το χέρι ενώ το παιχνίδι παιζόταν και πρόσφεραν μία βραδιά χωρίς ιδιαίτερο άγχος στους οπαδούς τους οι οποίοι, πάντως, προς το φινάλε του αγώνα έστειλαν και το μήνυμα στον Σαββίδη και τους συνεργάτες του τραγουδώντας "κάντε καμιά μεταγραφή".
Πλέον, ο "Δικέφαλος", πέρα από τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής περιμένει και την σημερινή κλήρωση στο Μονακό.
Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Τούμπα
ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Κίτσιου, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Ρατς, Τζιόλης, Περέιρα, Μαντούρο (52' Κάτσε), Μακ (83' Πόζογλου), Σαλπιγγίδης (62' Μάρτενς), Αθανασιάδης
Ζίμπρου (Όλεγκ Κουμπάρεφ): Ρούσου, Γιάρνταν (80' Σπατάρου), Μπούργκιου, Πάβλιουτσεκ, Ερχάν, Βρεμέα, Κλίμοβιτς, Τσεπτίνε (46' Βισνιακόφς), Ντέντοβ, Αμανί, Γκρόσου (46' Αλεξέεφ)
Γκολ: Περέιρα 10', Αθανασιάδης 45', Μακ 79', Μάρτενς 84'
Κάρτες: Αμανί 22 και 42'', Γιαρντάν 37', Σκόνδρας 43', 77' Μπουργκίου, 87' Βρεμέα, 90'+3' Ρατς
Αποβολές: Αμανί 42'
Δείτε εδώ το live του αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger