Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Δελτίο Τύπου με δήλωση του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου για Νίκη Βόλου



«Η Νίκη Βόλου μετά από 48 χρόνια ανέβηκε στην Α’ Εθνική κατηγορία. Ένας αγώνας που πέρασε μέσα από 40 κύματα και ταυτίστηκε με τον αγώνα του λαού της Νέας Ιωνίας για ένα καλύτερο αύριο. Νέα Ιωνία σημαίνει χαμόγελο, αλληλεγγύη, αγώνας για καλύτερη ζωή, μια καλή κουβέντα για όλον τον κόσμο. Νέα Ιωνία σημαίνει Νίκη, προσφυγιά, Ιερός Ναός της Ευαγγελίστριας. Χθες, η καρδιά του κόσμου της Νέας Ιώνιας χτυπούσε στον χαρμόσυνο ρυθμό της καμπάνας του ναού, που γιόρταζε μαζί του τη νίκη της ομάδας! Η ψυχή της Νίκης είναι ο κόσμος της! Νέα Ιωνία σημαίνει αξιοπρέπεια, σημαίνει εντιμότητα, σημαίνει ήθος, σημαίνει ενότητα!! Σήμερα γιορτάζουμε, σήμερα κλαίμε από χαρά!
Χαιρετίζω τον φίλαθλο κόσμο της Νέας Ιωνίας, του Βόλου και της Μαγνησίας, με την υπέροχη συμμετοχή που έδειξε στο χθεσινό μεγάλο γεγονός, τους ποδοσφαιριστές, τη Διοίκηση της Νίκης Βόλου. Η νίκη αυτή θα πρέπει να αφιερωθεί στους μεγάλους παίκτες της Νίκης Βόλου, όπως ο Τάσος Μανιατάκης, Λευτέρης Καλλιοντζής που δεν ζουν ανάμεσά μας, και σε όλους εκείνους τους παίχτες της θρυλικής ομάδας που έπαιξε στην Α’ Εθνική κατηγορία τη δεκαετία του ‘60.
Η πόλη της Νέας Ιωνίας και η πόλη του Βόλου αποτελούν την ίδια ενότητα, που δεν θα πρέπει να αντιπαλεύουν μεταξύ τους, αλλά η μια να συμπληρώνει την άλλη μαζί με τις άλλες περιφερειακές ενότητες. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχηθώ και στην άλλη ομάδα της πόλης μας, τον Ολυμπιακό Βόλου, να πετύχει στο στόχο του και να ανέβει κι αυτός στην Α’ Εθνική κατηγορία. Και οι δυο ομάδες έχουν ιστορία και μπορούν να συμβιώσουν αθλητικά, κοινωνικά, μέσα στα πλαίσια του αθλητικού πολιτισμού. Δεν μας χωρίζει τίποτα, μας ενώνει η όμορφη αυτή πόλη και ο υπέροχος κόσμος της. Ο αθλητισμός είναι ένα κομμάτι της κοινωνικής και πολιτισμικής κληρονομιάς και είναι ένα μέσο για την περεταίρω βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων.»
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger