Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Προκηρύσσονται δύο θέσεις αγροτικών ιατρών για το ΠΕΔΥ-Περιφερειακό Ιατρείο Γλώσσας,


γιατρος
Την προκήρυξη εννέα θέσεων αγροτικών ιατρών ενέκρινε το Υπουργείο Υγείας για το νομό Μαγνησίας. Όπως ανακοινώθηκε από το Πoλιτικό Γραφείο της υφυπουργού Υγείας κας Ζέττας Μακρή, προκηρύσσονται δύο θέσεις αγροτικών ιατρών για το ΠΕΔΥ-Περιφερειακό Ιατρείο Γλώσσας, μία θέση για το ΠΕΔΥ-Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου, δύο θέσεις για το
ΠΕΔΥ-Περιφερειακό Ιατρείο Τρικερίου, μία θέση για το ΠΕΔΥ-Περιφερειακό Ιατρείο Κεραμιδίου, μία θέση για το ΠΕΔΥ-Περιφερειακό Ιατρείο Προμυρίου, μία θέση για το ΠΕΔΥ-Περιφερειακό Ιατρείο Αγίου Λαυρεντίου, καθώς επίσης και μία θέση για το ΠΕΔΥ-Περιφερειακό Ιατρείο Αγίου Γεωργίου Νηλείας. Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειωθεί ,ότι οι ενδιαφερόμενοι αγροτικοί ιατροί μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις για την πλήρωση των ανωτέρω θέσεων, μέχρι τις 10 Ιουνίου2014.
Η προκήρυξη των εννέα αυτών θέσεων αγροτικών ιατρών γίνεται λίγες μόνο ημέρες μετά την προκήρυξη έξι νέων θέσεων επικουρικών ιατρών για το Νοσοκομείο Βόλου.
<<Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας υπηρετεί το χώρο της υγείας με συνεχείς προσπάθειες και μεθοδικότητα, έχοντας απόλυτο σεβασμό στους πολίτες και στις απαιτήσεις τους για ασφάλεια, ποιότητα και σωστές παροχές στο πολύτιμο αγαθό, που είναι η δημόσια υγεία>>, επισημαίνει η υφυπουργός υγείας κα Ζέττα Μακρή.
Τέλος, όσον αφορά στην στελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου Τρικερίου με αυτές τις δύο θέσεις αγροτικών ιατρών (σύμφωνα με την ανωτέρω προκήρυξη), η κα Ζέττα Μακρή ,συνομιλώντας με κατοίκους της περιοχής τον Απρίλιο κατά τον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής στο Τρίκερι , είχε δεσμευτεί πως θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν για να στελεχωθεί το Ιατρείο του Τρικερίου με αγροτικούς ιατρούς , από τη στιγμή που όλες οι προηγούμενες προκηρύξεις είχαν αποβεί άγονες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger