Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Εντολή ελέγχου των καταστημάτων εστίασης που δραστηριοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο

Εντολή ελέγχου στην ΑγριάΔόθηκε από το Δήμο Βόλου για τη διαπίστωση τυχόν παρανομιών 
Εντολή ελέγχου των καταστημάτων εστίασης που δραστηριοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο της Αγριάς, δόθηκε από το Δήμο Βόλου. Ο έλεγχος που διατάχθηκε στην έναρξη της θερινής σεζόν, έρχεται να προκαλέσει αναστάτωση στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων.
Το έγγραφο για την άμεση διενέργεια ελέγχου, έχει αποδέκτες την Πολεοδομία, τον Οργανισμό Λιμένος και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου. Κλιμάκια ελέγχου θα κληθούν να καταμετρήσουν αριθμό τραπεζοκαθισμάτων και να διαπιστώσουν τυχόν αυθαίρετες κατασκευές.
Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν αυτοψίες στο παραλιακό μέτωπο, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν παρανομίες από καταστηματάρχες.

Ωστόσο η εντολή ελέγχου έχει προκαλέσει αναστάτωση στον κλάδο, που νιώθει ότι βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Δήμου, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές και μάλιστα στην αρχή της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου.
Υπάρχουν μάλιστα διαμαρτυρίες ότι οι επιχειρηματίες της περιοχής, βρίσκονται μόνιμα υπό… αυστηρή «επιτήρηση», χωρίς κάτι ανάλογο να γίνεται σε άλλες δημοτικές ενότητες του Βόλου, όπως για παράδειγμα στις Αλυκές ή τη Ν. Αγχίαλο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες το βράδυ, το θέμα θα συζητούνταν εκτάκτως σε συνεδρίαση των καταστηματαρχών της Αγριάς.
ΕΛ. ΧΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger