Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Δακρυγόνα και αντλίες νερού στην πλατεία Ταξίμ από την αστυνομία - Δεν "υπάκουσαν" τον Ερντογάν οι διαδηλωτές - Δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις

Δακρυγόνα και αντλίες νερού στην πλατεία Ταξίμ από την αστυνομία - Δεν `υπάκουσαν` τον Ερντογάν οι διαδηλωτές - Δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις 

- Συγκρούσεις αστυνομίας-διαδηλωτών στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης
- Χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού από τους χιλιάδες αστυνομικούς
- Η ένταση συνεχίζεται, με το πλήθος να μην διαλύεται
- Θεούς και δαίμονες είχε απειλήσει ο Ερντογάν, αλλά οι διαδηλωτές δεν τον "υπάκουσαν"
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η είδηση μας έρχεται από το… υπεράνω πάσης υποψίας φασισμού, καθεστωτικό «Βήμα»: «Η μοναδική ψήφος προς τη Χρυσή Αυγή στα Ανώγεια απασχόλησε την ΕΛ.ΑΣ. Άκαρπες οι έρευνες με βάση καταγγελίες για επιδεικτική στάση αστυνομικού»!!!

Ιδού η «δημοκρατία» τους:

«Υπήρξε ετεροδημότης αστυνομικός ο οποίος «επιδεικτικά» σε εκλογικό τμήμα των Ανωγείων ψήφισε Χρυσή Αυγή; Υπήρξε τέτοια προκλητική ενέργεια από ένστολο ο οποίος έριξε τη μοναδική ψήφο στο ακροδεξιό κόμμα στη συγκεκριμένη κωμόπολη της Κρήτης με τους 3.000 κατοίκους; Το συγκεκριμένο «μυστήριο των Ανωγείων» απασχόλησε τα τελευταία 24ωρα την ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από αναρτήσεις στοfacebook αλλά και σε ειδησεογραφικά site της περιοχής που αναφέρονται σε μία «πρωτοφανή ενέργεια αστυνομικού». Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ίσως είναι η μοναδική φορά τα τελευταία χρόνια που υπήρξε αστυνομική έρευνα για… ψήφο σε εκλογές.

Σύμφωνα λοιπόν με ανάρτηση στο διαδίκτυο, «στο 59ο εκλογικό τμήμα στο Γυμνάσιο και Λύκειο Ανωγείων (αίθουσα 1) όπου ψηφίζουν εκλογείς που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Ανωγείων, υπήρξε ετεροδημότης ένστολος που μπροστά σε έκπληκτους παρευρισκόμενους έριξε το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής».

…Όμως αυτή η μοναδική ψήφος στα Ανώγεια που αποδόθηκε σε αστυνομικό αποτέλεσε αντικείμενο ειδικής έρευνας.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επιχείρησαν να έλθουν σε επαφή με άτομα που προχώρησαν στο Διαδίκτυο στις σχετικές αναφορές χωρίς να υπάρξουν περαιτέρω διευκρινίσεις και χωρίς να προσδιορισθεί για «ποιον αστυνομικό μιλούσαν».

Στη συνέχεια οι ερευνητές του «μυστηρίου» ήλθαν σε επαφή με τους δικαστικούς αντιπροσώπους στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα, οι οποίοι αρνήθηκαν ότι «είδαν κάποιον ένστολο ή οποιονδήποτε άλλον ψηφοφόρο να ρίχνει εμφανώς ψήφο στη Χρυσή Αυγή».

Ακολούθως κλήθηκαν για εξηγήσεις οι τρεις αστυνομικοί των Ανωγείων οι οποίοι ως ετεροδημότες ψήφισαν στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα. Όμως και οι τρεις αρνήθηκαν ότι προχώρησαν σε «φανερή ψηφοφορία» και πως κάποιος εξ αυτών έκανε την ενέργεια που του καταλογιζόταν.

Επιπλέον κλήθηκαν και άλλοι κάτοικοι των Ανωγείων που ίσως είχαν γνώση της ταυτότητας του «προκλητικού αστυνομικού», χωρίς ωστόσο πάλι να προκύψει οτιδήποτε.

Η έρευνα δεν μπορεί να προχωρήσει περαιτέρω και να αναλάβει δράση το… CSI. Για όσους πέρασε από το μυαλό τους, λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν μπορεί να γίνει επειδή η ψήφος είναι και παραμένει μυστική».

(ΥΓ) 1: Αν αυτοί δεν είναι ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, τι άλλο μπορεί να είναι;

(ΥΓ) 2: Αλήθεια, οι «ευαίσθητοι» περί τα «ανθρώπινα δικαιώματα», τις «δημοκρατικές κατακτήσεις» και τα τοιαύτα αριστεροί, γιατί άραγε βγάζουν το ΣΚΑΣΜΟ μπροστά σε τέτοιες πρωτοφανείς για δημοκρατική χώρα μεθοδεύσεις; Μήπως γιατί στην πραγματικότητα είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ της (ξενοκίνητης και ξενόδουλης…) χουντάρας του κερατά, που μας κυβερνάει ελέω Μέρκελ και διεθνών τοκογλύφων;

Powered By Blogger