Κυριακή, 11 Μαΐου 2014

Γιάννης Καραγκιόζος Δικηγόρος Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Κώστα Αγοραστό «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών»

Ο Ιωάννης Καραγκιόζος γεννήθηκε το έτος 1977 και μεγάλωσε στη Σκόπελο. Είναι γιος του Γιώργου και της Δήμητρας Καραγκιόζου. 
Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά.
Είναι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και στο ΣτΕ και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου. Διατηρεί  δικηγορικά γραφεία στο Βόλο και στη Σκόπελο. Η διάθεση του για προσφορά τον οδήγησε στην ενασχόλησή του με τα κοινά, στην υποψηφιότητά του ως δημάρχου Σκοπέλου, στην εκλογή του ως δημοτικού συμβούλου του δημοτικού συμβουλίου Σκοπέλου από το 2006 έως και σήμερα, την ανάδειξή του ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, την ανάδειξή του ως μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΣ, της ΔΗΚΕΣ και άλλων Επιτροπών του Δήμου.
Η κοινωνική του δράση είναι πολυσχιδής πάντα με γνώμονα το κοινό καλό. Είναι μέλος της Ενώσεως Ελλήνων Νομικών, ενώ σημαντική και σταθερή είναι η παρουσία του κάθε χρόνο σε ευρωπαϊκά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες. Η εντιμότητα, υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα και η υπηρεσία προς το συνάνθρωπο είναι προσόντα που τον χαρακτηρίζουν. Στόχοι του η επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων των Βορείων Σποράδων και η σύγχρονη τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου