Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Απέχουν από τις εκλογές οι κάτοικοι του Αη Στράτη γιατί δεν έχουν γιατρό


Απέχουν από τις εκλογές οι κάτοικοι του Αη Στράτη γιατί δεν έχουν γιατρόΑποχή από τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές αποφάσισαν οι κάτοικοι του Αγίου Ευστρατίου, διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη γιατρού από το νησί δύο μήνες τώρα.
Η απόφαση αποχής από τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές πάρθηκε μετά από πρόταση του δημάρχου, την οποία και υποστήριξαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι μαζί με τους κατοίκους του χωριού.
Παράλληλα, σε λαϊκή συνέλευση αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν οι δημοτικές εκλογές, ενώ οι κάτοικοι προετοιμάζονται και για δυναμικότερες κινητοποιήσεις, μέχρις ότου βρεθεί λύση στο πρόβλημα και διοριστεί γιατρός στο νησί.
«Οι κάτοικοι του Αϊ-Στράτη, αισθανόμενοι την πλήρη εγκατάλειψη και την αδιαφορία της κυβέρνησης στο θέμα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, ευρισκόμενοι για δεύτερο μήνα χωρίς γιατρό, σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν στις περιφερειακές εκλογές και στις ευρωεκλογές», τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου, Χαράλαμπος Μακρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger