Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΓΝΩΣΗ – ΔΡΑΣΗ – ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΡΒΕΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Με τη δημοτική παράταξη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΟΡΑΜΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ» του υποψήφιου δημάρχου Σκοπέλου ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΣΗ



Το νησί μας, κατ’ επέκταση ο δήμος, είναι το μεγάλο μας σπίτι, που μέσα σ’ αυτό κατοικούμε όλοι μαζί και συνυπάρχουμε. Εδώ έχουμε επενδύσει τις ελπίδες μας, τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας.
Οι απαιτήσεις που ΟΛΟΙ μας έχουμε, για τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου και πιο λειτουργικού δήμου, επιβάλλουν τη δραστηριοποίησή μας ΤΩΡΑ.
Έχουμε τη ΓΝΩΣΗ των προβλημάτων που υπάρχουν, προερχόμενα από την κρίση και μη. Όμως, το θέμα δεν είναι να μείνουμε απλά στη διαπίστωσή τους. Η λύση ενός προβλήματος εξασφαλίζεται μόνο με αποφασιστική ΔΡΑΣΗ και ΠΡΑΞΗ.
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας βρίσκεται πρώτα και πάνω απ’ όλα ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από την κρίση και τις συνέπειές της, τους ανέργους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και την οικογένεια, με συγκεκριμένα μέτρα που θα συμβάλλουν πρακτικά στην ανακούφισή τους.

ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ στην άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις εκσυγχρονισμού της διοίκησης και των υπηρεσιών του Δήμου μας, στηρίζοντας παράλληλα το δικαίωμα στη δουλειά του κάθε εργαζόμενου.
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ στον εκσυγχρονισμό του νησιού με οικολογική κατεύθυνση, προστατεύουμε το δάσος μας, τις παραλίες μας, τους παραδοσιακούς οικισμούς μας. Ο πρωτογενής τομέας στηρίζει τον τουρισμό σε όλες τις εναλλακτικές του εκφάνσεις, με σκοπό τη δραστηριοποίηση των κατοίκων σε ετήσια βάση.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, με εκδηλώσεις και διοργανώσεις που θα διευρύνουν το κίνητρο για συμμετοχή του δημότη και ιδιαίτερα των νέων, και με έμπρακτη στήριξη των Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων.
ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ τις δημοκρατικές διαδικασίες και την ενεργό συμμετοχή του πολίτη στις αποφάσεις, με δημόσιες διαβουλεύσεις, προτάσεις και παρεμβάσεις.
Ήρθε η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τα λόγια και όλοι μαζί να κάνουμε πράξη στο νησί μας την κοινωνική αλληλεγγύη, τον εθελοντισμό, τη συμμετοχή, τον εκσυγχρονισμό, την ανάπτυξη, για  τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΡΒΕΛΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Με τη δημοτική παράταξη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΟΡΑΜΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ»
του υποψήφιου δημάρχου Σκοπέλου  ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger