Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Όλες οι ελληνικές ακτογραμμές με ένα κλικ!

Όλες οι ελληνικές ακτογραμμές με ένα κλικ!
Μια εντυπωσιακή και πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα για τον τουρισμό και το ταξίδι, είναι στον αέρα εδώ και λίγες ημέρες. Το tripinview.com, σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο επιλέγουν προορισμούς για διακοπές.

Πρόκειται για μια παγκοσμίως μοναδική ιδέα που προσφέρει, για πρώτη φορά, γεωδαιτημένα (geo-tagged) εναέρια videos και αεροφωτογραφίες από ελικόπτερο, για το σύνολο των Ελληνικών ακτογραμμών.




Το tripinview.com αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο με το οποίο, τόσο όσοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν, όσο και οι ονειροπόλοι-ταξιδιώτες του διαδικτύου από όλο τον κόσμο, θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να «πετάξουν» πάνω από προορισμούς σε όλη την παραθαλάσσια Ελλάδα αλλά και να απολαύσουν το μεγαλείο του Ελληνικού αρχιπελάγους και της μοναδικής πολυνησίας του.

Δημιουργήθηκε από την GeotagAeroview, μια ομάδα νέων επιστημόνων, επαγγελματιών και έμπειρων επιχειρηματιών από την Ελλάδα, που έβαλαν ως σκοπό να κινηματογραφήσουν και να φωτογραφήσουν όλη την Ελληνική ακτογραμμή μέτρο προς μέτρο στη κυριολεξία.



Έτσι, οι επισκέπτες του tripinview.com αποκτούν πρόσβαση σε ένα συναρπαστικό κόσμο 200.000 φωτογραφιών και 120 ωρών video από ολόκληρη την Ελληνική ακτογραμμή και έχουν μια μοναδική ευκαιρία να βλέπουν τους παραθαλάσσιους προορισμούς και τα ξενοδοχεία που τους ενδιαφέρουν, όπως είναι στην πραγματικότητα.
Επιπροσθέτως, είναι η μοναδική πλατφόρμα που δίνει την πραγματική διάσταση των προορισμών για όσους κάνουν διακοπές με σκάφος, για τους εξερευνητές ερημικών παραλιών, για τους λάτρεις των extreme sports, ακόμη και για τους ερασιτέχνες ή τους επαγγελματίες ψαράδες.

Παράλληλα, το tripinview.com προσφέρει στα ελληνικά ξενοδοχεία και τους Έλληνες επαγγελματίες του τουρισμού, την δυνατότητα να εγγραφούν στην πλατφόρμα και να διαφοροποιηθούν, παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματα των προορισμών και των εγκαταστάσεών τους.

Η ομάδα της GeotagAeroview συνεχίζει το έργο της και σύντομα θα ενταχθούν στην πλατφόρμα και άλλοι Μεσογειακοί προορισμοί όπως η Κύπρος, η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Τουρκία, η Κροατία και η Μάλτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger