Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΣΠΟΡΑΔΕΣ Συμπλοκή μαχαίρωμα και ληστεία μεταξύ Αλβανών στη Σκιάθο


Λόγω περιουσιακών διαφορών που είχαν δύο γυναίκες συγγενείς εξ αγχιστείας

astynom;ia
Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας διαδραματίστηκαν το βράδυ της Κυριακής στη Σκιάθο, μεταξύ Αλβανών που είχαν οικονομικές διαφορές, με αποτέλεσμα να γίνει συμπλοκή, μια γυναίκα να μαχαιρωθεί και οι δράστες (δύο άνδρες και μια γυναίκα) να ληστέψουν μια γυναίκα και έναν άνδρα, απ’ αυτούς που είχαν διαφορές. Η Αστυνομία συνέλαβε χθες το πρωί ένα ζευγάρι Αλβανών ως δράστες και αναζητείται ένας ακόμη 49χρονος συνεργός τους.

Όλα ξεκίνησαν, όπως αναφέρει η Αστυνομία, το βράδυ της Κυριακής, στ5 δρόμο, έξω από το σπίτι μιας γυναίκας, που είναι συγγενής εξ αγχιστείας και, λόγω περιουσιακών διαφορών που είχαν. Ο άνδρας, ηλικίας 49 χρονών και το ζευγάρι ενός 30χρονου και μιας 26χρονης, πήγαν στο χώρο, όπου βρισκόταν η 44χρονη γυναίκα, συγγενής της 26χρονης και η 16χρονη κόρη της και τους προκάλεσαν απλές σωματικές βλάβες με τα χέρια και τα πόδια τους.
Επίσης ο 49χρονος, έβγαλε ένα κουζινομάχαιρο που είχε μαζί του και τραυμάτισε ελαφρά στην κοιλιακή χώρα έναν τον 35χρονο ομοεθνή του που βρισκόταν στο σπίτι, ενώ έκλεψε, με τη χρήση βίας, ένα χρυσό σταυρό με την αλυσίδα του, από το λαιμό μιας 36χρονης επίσης Αλβανίδας, που βρισκόταν στο δρόμο και παρακολουθούσε το συμβάν.
Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου αφού του παρασχέθηκε ιατρική περίθαλψη αποχώρησε, ενώ οι τρεις δράστες εξαφανίστηκαν.
Όπως αναφέρει η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία και πληροφορίες, αναζήτησαν και εντόπισαν δύο από τους δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν.
Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger