Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Αποστρατεύονται ο αστυνομικός διευθυντής και ο α’ υποδιευθυντής Μαγνησίας

ΤΑΜΒΑΚΗΣ
Αποστρατεύονται ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Γιώργος Ταμβάκης και ο α’ υποδιευθυντής, με το βαθμό του αστυνομικού διευθυντή Βασίλης Γιαννουλής, μετά τις κρίσεις που έγιναν στην Ελληνική Αστυνομία. Χρέη αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας θα εκτελεί ο μέχρι πρότινος β’ υποδιευθυντής Γιάννης Τόλιας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας έγιναν από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου κ Τσακνάκη και των Αντιστρατήγων του Σώματος κ.κ. Παπασπύρου και Τσουβάλα.
Ειδικότερα προάγονται στο βαθμό του Ταξιάρχου εκτός οργανικών θέσεων εβδομήντα έξι 76 Αστυνομικοί Διευθυντές Γενικών Καθηκόντων και ένας Ειδικών Καθηκόντων, οι οποίοι και θα αποστρατευθούν ύστερα από τριάντα 30 ημέρες.
Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται ο νυν αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Γιώργος Ταμβάκης, και ο Α’ Υποδιευθυντής Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Βασίλης Γιαννουλής, ενώ χρέη αστυνομικού διευθυντή εκτελεί, μέχρι να γίνουν οι τοποθετήσεις, ο αστυνομικός διευθυντής Γιάννης Τόλιας.
Στο μεταξύ προακτέοι στο βαθμό του ταξιάρχου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, κρίθηκαν 45 Αστυνομικοί Διευθυντές Γενικών Καθηκόντων και ένας Ειδικών Καθηκόντων – Υγειονομικός και μεταξύ αυτών ο Αριστοτέλης Μανωλάς, που είχε διατελέσει α’ Αστυνομικός Διευθυντής στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και ο Νίκος Γιαννέλος που είχε υπηρετήσει, ως διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και β’ υποδιευθυνής, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.
Στην Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, ως Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, τοποθετήθηκε ο κ. Γεώργιος Σουγλιέρης από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger