Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Μετά από παρέμβαση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη Επίδομα ειδικών συνθηκών σε εργαζόμενους στο λιμάνι Βόλου



 

Με τους εργαζόμενους στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου, στο Σύνδεσμο Λιμενεργατών και στο Εμπορικό τμήμα του λιμανιού συναντήθηκε χθες η βουλευτής Μαγνησίας και υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Ήδη η βουλευτής με αναφορά – παρέμβασή της στο Κοινοβούλιο έθεσε ένα δίκαιο αίτημα των εργαζομένων στο εμπορικό τμήμα του λιμένος Βόλου και κατέφερε να πετύχει την δικαίωσή τους. Οι εργαζόμενοι ζητούσαν να τους δοθεί επίδομα ειδικών συνθηκών καθώς η δουλειά τους είναι πολύ ιδιαίτερη και αρκετά επικίνδυνη.

Η βουλευτής κατάφερε μέσω του Κοινοβουλίου να δρομολογήσει την ικανοποίηση του αιτήματός τους. Οι εργαζόμενοι χθες – με την ευκαιρία της συνάντησής τους- την ευχαρίστησαν για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή της.
Η υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ανέφερε στους εργαζόμενους πως η ανάπτυξη και περαιτέρω προβολή του λιμανιού του Βόλου είναι από τα θέματα προτεραιότητας του συνδυασμού της. Η απάντηση της κ. Χρυσοβελώνη ήρθε στην παρατήρηση εργαζόμενου για «γερασμένο λιμάνι» επισημαίνοντας την ανάγκη νέων παρεμβάσεων που θα προσδώσουν άλλη δυναμική. Στο ίδιο πνεύμα ήταν και η παρέμβαση του προέδρου του Συνδέσμου Λιμεναργατών, ο οποίος τόνισε πως η ανάπτυξη του λιμανιού απαιτεί φρέσκιες ιδέες και εξειδικευμένους επιστήμονες.
Η κ. Χρυσοβελώνη υπογράμμισε πως ο συνδυασμός εμπορικής και τουριστικής ανάπτυξης του λιμανιού είναι ιδανικός για να φέρει αποτελέσματα. Η ίδια τόνισε με έμφαση πως είναι αποφασισμένη να εντατικοποιήσει τις προσπάθειές της για περαιτέρω ανάπτυξη του λιμανιού που αποτελεί ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της Μαγνησίας και γενικότερα της Θεσσαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger