Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014

Όχι κ. Δραγασάκη, δεν φταίει ο ελληνικός λαός! Αν έχεις ακόμη το κόμπλεξ που κουβαλάς γιατί δεν έγινες γραμματέας του ΚΚΕ... αντε γίνε γερμανοτσολιάς, μαζί με τον Σταθάκη και τα φιλαράκια του Γιωργάκη! Βρε δεν mamiese φιλομνημονιακέ γερμανοτσόγλανε του ΣΥΡΙΖΑ!

Μιλώντας χθες προς Γερμανούς βουλευτές, ο αντιπρόεδρος της ελληνικής Βουλής και πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δραγασάκης είπε, μεταξύ άλλων: «Ηθελα να σας διαβεβαιώσω, ότι εμείς, τουλάχιστον στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έχουμε πλήρη επίγνωση ότι η κρίση είναι δική μας» και συμπληρώνει πιο κάτω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος με την άποψη που λέει ότι «μας φταίνε οι ξένοι για το πρόβλημά μας». Δηλαδή στην ουσία είπε ότι φταίμε εμείς οι Έλληνες.
Αυτά τα είπε οι κ. Δραγασάκης και τα άκουσε ολόκληρη η ανθρωπότητα. Ούτε ο θαυμαστής της Μέρκελ κ. Σαμαράς δεν έχει τολμήσει ποτέ να πει κάτι τέτοιο. Μετά από εκείνο το αμίμητο του κ. Παπανδρέου ότι...
«στην Ελλάδα υπάρχει τεράστια διαφθορά, από την κορυφή μέχρι τον πάτο», έρχεται τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να συμπληρώσει ότι «απόλυτα υπεύθυνοι για την κρίση μας είμαστε εμείς οι Έλληνες».
Με την γενική αυτή αναφορά ο κ. Δραγασάκης εξέθεσε σε όλους του λαούς της γης, ως απόλυτα υπεύθυνο τον ελληνικό λαό και μας αφαίρεσε πλέον κάθε δυνατότητα αντίδρασης και λόγου προς τα έξω. Ο κ. Δραγασάκης όμως απέκρυψε δύο μεγάλες αλήθειες:
Η πρώτη είναι ότι υπεύθυνος δεν είναι ο ελληνικός λαός αλλά η ελίτ της Ελλάδας. Η κρατικοδίαιτη οικονομική, πολιτική, πνευματική και δικαστική ελίτ της χώρας, μέρος της οποίας είναι και η νομενκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ. 
Η δεύτερη είναι ότι το τέχνασμα της μετατροπής των χρεών της χώρας προς τους ιδιώτες, σε διακρατικά χρέη, δεν το έκανε μόνη της η ελληνική κυβέρνηση, αλλά και η γερμανική ενώπιον της οποίας μιλούσε και οι υπόλοιπες κυβερνήσεις της Ευρωζώνης, χωρίς καν να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός.
Από hassapis-peter, μέσω "Το Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου