Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ψευτοαντάρτες σε διατεταγμένη υπηρεσία!

Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μία φορά με τους υποτιθέμενους κυβερνητικούς αντάρτες οι οποίοι τα τελευταία χρόνια πριν από κάθε κρίσιμη ψηφοφορία μας ζαλίζουν στα τηλεπαράθυρα και στα ραδιόφωνα με τις δήθεν ενστάσεις και διαφωνίες τους για κάποια άρθρα των αντισυνταγματικών...
γενικά νομοσχεδίων που φέρνουν στην Βουλή οι εγχώριοι υπαλληλίσκοι των Τροικανών.
Βέβαια όπως είναι γνωστό σε όλες τις περιπτώσεις πάρα το έντονο "κακάρισμα" τους την κρίσιμη στιγμή της ψηφοφορίας βάζουν την ουρά στα σκέλια και φωνάζουν το γνωστό "Ναι σε όλα". Προσωπικά θεωρώ ότι όλες αυτές οι "παραστάσεις" είναι δόλιες, προμελετημένες και στημένες από την κυβερνητική πλευρά αφού στις περισσότερες εκ των περιπτώσεων αφορούν ζητήματα ελάσσονος σημασίας για να μην συζητηθούν τα μεγάλα και σημαντικά που θέλουν να περάσουν κάθε φορά. Τελευταίο παράδειγμα η φασαρία με το γάλα όπου οι δήθεν αντάρτες μπορεί με τις δήθεν αντιρρήσεις τους να κέρδισαν μια πρόσκαιρη δημοσιότητα αλλά φυσικά είναι τόσο ανόητοι και δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι το ευρύ κοινό αλλά και οι ψηφοφόροι τους με όλα αυτά τους θεωρούν Καραγκιόζηδες και άνδρες που δεν τιμούν τα παντελόνια που υποτίθεται ότι φοράνε. Όμως στην τελευταία ψηφοφορία βιώσαμε το αποκορύφωμα της αναλγησίας και της γελοιότητας όπου το αρμόδιο κυβερνητικό στέλεχος παραιτήθει διαφωνώντας και καταγγέλλοντας κάποιες διατάξεις του νομοσχεδίου τις οποίες όμως εν συνεχεία .... ψήφισε!!!
Το σίγουρο είναι ότι θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν στο εγγύς μέλλον ξανά επιτρέψουμε σε όλους αυτούς τους ευθυνόφοβους, άβουλους και γλοιώδεις "τυπάκους" να καθίσουν ξανά στα κοινοβουλευτικά έδρανα!
Γραφει ο Γιάννης Πρεβενιός, μοντάζ Γρέκι

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι ο Βασιλούδης έδιωξε τον Βαφίνη, που κάνει ΑΝΤΑΡΕΣ και ΨΕΥΤΟΑΝΤΑΡΕΣ, και πήρε πίσω τον Πατσή?

Ανώνυμος είπε...

Greetings! Very useful advice within this post! It's the little changes which will make the
greatest changes. Thanks for sharing!

Also visit my web-site: kitchen faucet reviews

Powered By Blogger