Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Όποιος νύχτα περπατεί νάρκες και σκατά πατεί!

Ο ναρκαλιευτής Γιώργος & το φαινόμενο Παπανδρέου

Δριμύτερος επιστρέφει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου εναντίον των σχολιαστών του στο θέμα της ελεγχόμενης ΜΚΟ η οποία είχε ως ειδικότερο αντικείμενο την αποναρκοθέτηση περιοχών κι έφαγε από το δημόσιο 9 εκατομμύρια ευρώ.
Συγκεκριμένα, στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού ανέφερε ότι κάποιοι σχολιαστές, παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν από το ρεπορτάζ στοιχεία της υπόθεσης της ΜΚΟ, συνεχίζουν να τα αποκρύπτουν γιατί δε θέλουν την πράσινη ανάπτυξη του Γιώργου και φοβούνται ότι θα επιστρέψει στην...
εξουσία και θα τα σαρώσει όλα.
Μάλιστα, ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού δε δίστασε να σοκάρει την Ελλάδα αποκαλύπτοντας ότι η υπόθεση της ΜΚΟ οδηγήθηκε σε διερεύνηση από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, δήλωση που έρχεται να προστεθεί στα λόγια του ίδιου του κ. Παπανδρέου που είπε προ ημερών ότι το πρωτογενές πλεόνασμα της τωρινής κυβέρνησης είναι δικό του.
Όπως ήταν φυσικό, μετά τις σοκαριστικές αυτές αποκαλύψεις, αποφάσισα να ερευνήσω την περίπτωση Παπανδρέου σε βάθος, αφού το σκουληκίσιο μου δαιμόνιο κατάλαβε ότι το θέμα είχε πολύ ψωμί κι εγώ ήμουν πεινασμένος.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχω στα χέρια μου από στενότερο συνεργάτη του, ο κ. Παπανδρέου, εκτός από τη διερεύνηση της ΜΚΟ και το πρωτογενές πλεόνασμα, βρίσκεται και πίσω από το ΟΧΙ του Μεταξά το 1940, ενώ φήμες της εποχής θέλουν την κυβέρνηση Παπανδρέου να υποκινεί και την Επανάσταση του 1821.
Το φαινόμενο Παπανδρέου δε σταματά εδώ, αφού ο πρώην πρωθυπουργός, ως γνήσιος κοσμοπολίτης, φέρεται να είναι ο εγκέφαλος πίσω από Γαλλική Επανάσταση του 1789, με τα ίχνη της δράσης του να χάνονται πολύ πίσω στο 33 μ.Χ. όταν ήταν ο μοναδικός που υποστήριξε τον Χριστό ενώπιον του Πόντιου Πιλάτου.
Τέλος, μαρτυρίες που κάνουν λόγο για εμπλοκή της κυβέρνησης Παπανδρέου στην πτώση του μετεωρίτη που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους και έστρωσε το χαλί της δημιουργίας του ανθρώπου ελέγχονται για την ακρίβειά τους.
by To Skouliki Tom
(Ανήθικο δίδαγμα: Δε ξέρω τί λέτε εσείς, εγώ πάντως θυμάμαι τον Γιωργάκη όταν πρωτοέπιασε υπολογιστή στα χέρια του. Άσσος ήταν στον ναρκαλιευτή.)
Ανήθικο δίδαγμα no. 2: Όποιος νύχτα περπατεί νάρκες και σκατά πατεί.)
Από thethreemooges, μέσω "Το Γρέκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger