Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Κερδίζει τους ανθρώπους της ΑΕΚ ο Καραχάλιος

Εξαιρετικές εντυπώσεις αφήνει ως τώρα ο 18χρονος αμυντικός χαφ της Αναγέννησης Καρδίτσας, τον οποίο και παρακολουθούν στενά οι άνθρωποι της ΑΕΚ

Ο Ζήσης Καραχάλιος είναι ένα παιδί που τώρα αρχίζει να "ξεπετάγεται" ποδοσφαιρικά. Μόλις έκλεισε τα 18 και δεν είναι μακριά στο να κάνει το όνειρό του πραγματικότητά: να παίξει δηλαδή στην ΑΕΚ!
Βγαλμένος μέσα από Ενωσίτικη οικογένεια, ο αμυντικός χαφ της Αναγέννησης Καρδίτσας έχει καταφέρει να στρέψει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του δικεφάλου πάνω του. Άνθρωποι της ΑΕΚ (σύμφωνα και με σημερινό δημοσίευμα της Ώρας) τον τσεκάρουν εδώ και καιρό και θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι να πάρουν την οριστική τους απόφαση αν θα προχωρήσουν στην απόκτησή του ή όχι. Ο Καραχάλιος πάντως ως τώρα δείχνει να κερδίζει τις εντυπώσεις, καθώς έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις του κέντρου (πλην του αμυντικού χαφ), ενώ φέρεται να βρίσκεται και στα υπόψη του ΠΑΟΚ (είχε βρεθεί παλαιότερα και στο στόχαστρο της Φράιμπουργκ).
Ένα σημαντικό ατού που έχει ΑΕΚ στην περίπτωση του Καραχάλιου, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο "μικρός" είναι ΑΕΚτζής (φοράει και το 21 στην Αναγέννηση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger