Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους για τα ναρκωτικά στη Σκόπελο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ελεύθεροι αφέθηκαν, μετά την απολογία τους χθες στον ανακριτή, οι δύο δράστες που είχαν συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα, μετά από μεγάλη επιχείρηση του Λιμεναρχείο Βόλου, για κατοχή 2 κιλών χασίς στη Σκόπελο.

Πρόκειται για έναν 27χρονο που μετέφερε τα ναρκωτικά στο νησί και έναν 59χρονο που επρόκειτο να τα παραλάβει (κατοίκους Σκοπέλου), και οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης δύο φορές κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της κατοικίας τους. Επιπλέον, στον 59χρονο εισοδηματία, επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 10.000 €.
Η σύλληψη των δύο έγινε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, την ώρα που ο 27χρονος παρέδιδε δύο κιλά χασίς στον 59χρονο την ώρα που γινόταν η δοσοληψία, στο λιμάνι του νησιού, μέσα στο αυτοκίνητο του 59χρονου. Οι δύο άνδρες είχαν συλληφθεί το περασμένο καλοκαίρι, σε μεγάλη επιχείρηση του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, για υπόθεση δενδρυλλίων χασίς (14 μεγάλα βρέθηκαν στην κατοχή του 27χρονου) και 700 γραμμαρίων χασίς που είχε βρεθεί στην κατοχή του 59χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger