Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Αγριογούρουνο και λαγοί οδηγουν σε επανεμφάνιση Καραμανλή

Η μυστικότητα αφορά στο ότι πλακώθηκε στα αγριογούρουνα. Τρόμαξαν τα κοπάδια!!!

Για “Μυστικό δείπνο” Καραμανλή με 15 βουλευτές της ΝΔ κάνει λόγο το Έθνος
15 βουλευτές της ΝΔ παρέστησαν σε δείπνο με τον Κ. Καραμανλή, που έγινε την παραμονή της Τσικνοπέμπτης στην ταβέρνα «Παλιές αναμνήσεις», στο κέντρο της Ραφήνας.
Ο διοργανωτής, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν ο πρώην πρωθυπουργός, αλλά ο βουλευτής Πέλλας Δ. Τζαμτζής, ο οποίος «έβαλε» το φαγητό και το ποτό.
Η μυρωδιά του ψητού κρέατος ήταν έντονη και ο Καραμανλής δεν μπόρεσε να αντισταθεί! Έτσι ένα Αγριογούρουνο και κάποιοι λαγοί θα οδηγήσουν στην επανεμφάνιση Καραμανλή στην...
πολιτική ζωή μετά από καιρό.
Η βραδιά περιελάμβανε και πολιτική συζήτηση, καθώς οι βουλευτές προσπάθησαν να αποσπάσουν από τον Κ. Καραμανλή τις απόψεις και τις εκτιμήσεις του για τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις, την πορεία της οικονομίας αλλά και την κατάσταση στο εσωτερικό της ΝΔ.
Ο πρώην πρωθυπουργός, όπως πάντα άλλωστε, ήταν ιδιαίτερα  απασχολημένος με τους μεζέδες και το μόνο που είπε σε καποιο κενό,  ήταν πως γνωρίζει απόλυτα πως η κατάσταση είναι δύσκολη. Σε μια μικρή παύση πριν βουτήξει ένα δύσμοιρο λαγό ο πρωην πρωθυπουργός  ανάφερε πως “η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση είναι μονόδρομος και πως πρέπει όλοι να στηρίξουν την προσπάθεια του Αντ. Σαμαρά…”
Στο τραπέζι ήταν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Μ. Αντωνίου, Α. Μανδρέκα, Α. Σκόνδρα, Γ. Βλάχος, Τ. Κοψαχείλης, Η. Βλαχογιάννης, Δ. Σαμπαζιώτης, Α. Κουτσούμπας, Γ. Πασχαλίδης, Ε. Καρανάσιος, Σ. Αναστασιάδης κ.ά. που σύμφωνα με το ρεπορτάζ έμειναν νηστικοί.
Από papaioannou-giannis, μοντάζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger