Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Κάρπαθος: Η 30χρονη φίλη του σκότωσε το δεκανέα

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του δεκανέα του ελληνικού στρατού που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Κάρπαθο. Ένα σπασμένο ποτήρι και μια τσάντα οδήγησαν τους αστυνομικούς στη φίλη του 30χρονου, η οποία και ομολόγησε πως τον χτύπησε με μαχαίρι, δεν είχε όμως σκοπό να τον σκοτώσει.


Όλα ξεκίνησαν μετά από ένα καυγά που είχε το ζευγάρι, κάτι σχετικά σύνηθες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της εφημερίδας «Ροδιακή». Τα πράγματα όμως ξέφυγαν από τον έλεγχο, όταν η 30χρονη γυναίκα άρπαξε ένα μαχαίρι και χτύπησε τον δεκανέα στο στήθος. Όπως διαπίστωσε και ο ιατροδικαστής, αυτό το «χτύπημα στο στήθος από αμβλύ αντικείμενο» ήταν που επέφερε και το θάνατο του άτυχου άντρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία η τραγωδία, έγινε γνωστή αργά το βράδυ της Πέμπτης και αμέσως σήμανε συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο 30χρονος βρέθηκε χτυπημένος με αμβλύ όργανο στη θωρακική χώρα ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και μαρτυρίες στο σώμα του βρέθηκαν σημάδια που παραπέμπουν σε πάλη που προηγήθηκε.

Η αστυνομία του νησιού, ειδοποιήθηκε στις 12 παρά πέντε χθες το βράδυ από το Κέντρο Υγείας Καρπάθου, ότι άτομο βρίσκεται βαριά τραυματισμένο στο σπίτι του. Όταν έφθασαν εκεί αστυνομικοί και νοσηλευτές ήταν πλέον αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger