Με 30-40 μπλόκα κατά μήκος της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης και του επαρχιακού δικτύου της Βορείου Ελλάδας και της Θεσσαλίας θα απαντήσουν οι αγρότες στις φοροεπιδρομές, την αύξηση του κόστους παραγωγή και τα δάνεια.
Οι αγρότες της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών Μπλόκων θα στήσούν από αύριο Δευτέρα περίπου 30-40 μπλόκα κατά μήκος της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης και στο επαρχιακό δίκτυο της Βόρειας Ελλάδας. Οι αγρότες της Ημαθίας θα συμμετέχουν με τα τρακτέρ τους στο μπλόκο στον κόμβο της Κουλούρας, ενώ δυναμικές αγροτικές κινητοποιήσεις αναμένονται και στην Κρήτη.
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών, Κώστα Λιολιόπουλο, η μορφή των κινητοποιήσεων θα αποφασιστεί τη Δευτέρα το πρωί. 
Η Συντονιστική Επιτροπή στον Έβρο αποφάσισε να βγουν τα τρακτέρ στο ύψος της ΕΒΖ στην Ορεστιάδα, την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου.
Σημειώνεται ότι σήμερα στις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε αγροτικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, με τους συμμετέχοντες να έχουν δώσει «ραντεβού» στο Άγαλμα Βενιζέλου. Οι αγρότες αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία, ακόμη και με τρακτέρ, προς την ΔΕΘ, όπου διεξάγεται η έκθεση 25η Agrotica.