Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Νεκρή 25χρονη στον Βόλο με υποψία γρίπης

alt
Καρδιοαναπνευστική ανακοπή υπέστη το πρωί της Τρίτης μια 25χρονη στο νοσοκομείο του Βόλου όπου μεταφέρθηκε για παροχή ιατρικής βοήθειας κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κοπέλα εδώ και καιρό παρουσίαζε υψηλό πυρετό, είχε απευθυνθεί σε ιδιώτη πνευμονολόγο και είχε υποβληθεί και σε αξονική τομογραφία.
Η εικόνα της, όταν επισκέφθηκε το πρωί το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, δεν ήταν καλή και άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή η διαδικασία αντιμετώπισης περιστατικού με γρίπη.

Στη διάρκεια των εξετάσεων όμως η 25χρονη υπέστη ανακοπή και κατέληξε.
Το περιστατικό διερευνάται και ήδη έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου, αν η ανακοπή οφείλεται σε μυοκαρδίτιδα από τη γρίπη και γενικά αν από τα ευρήματα, προκύπτει συσχέτιση του θανάτου της με τον ιό Η1Ν1, από τον οποίο ήδη έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 50 άνθρωποι.
Παράλλληλα, έγινε γνωστό ότι εκτός από την έλλειψη αντιγριπικών εμβολίων στις φαρμακαποθήκες και στα φαρμακεία του Βόλου, υπάρχει έλλειψη και σε ανtιικά σκευάσματα όμως το tamifu αν και η παρασκευάστρια εταιρεία δηλώνει πως δεν υπάρχει ζήτημα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Hello to all, ɦow is all, I thiոk everƴ one iѕ
ցetting mߋrе from thius web рage, ɑnԀ youг views arе fastidious іn support օf new visitors.


my homepage; Green Coffee Max

Ανώνυμος είπε...

Fine way of describing, and good post to obtain data concerning my
presentation subject, which i am going to present in institution of higher education.


Here is my site Garcinia Cambogia by Dr. Oz

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου