Είμαστε έτοιμοι και κανείς από σας δεν έχει το δικαίωμα να μας το στερήσει.
Είμαστε λοιπόν έτοιμοι να παρακολουθήσουμε και να πάρουμε μέρος στην πιο βρώμικη προεκλογική εκστρατεία που γνώρισε η Ελλάδα από την πτώση της χούντας. Ότι λιγότερο από αυτό θα μας απογοητεύσει οικτρά. Υπάρχουν άλλωστε όλες οι προδιαγραφές για την πιο βρώμικη, την πιο αιματηρή, την πιο βίαιη προεκλογική εκστρατεία των τελευταίων δεκαετιών.
Άλλωστε το στοργικό κράτος μας έχει φροντίσει γι' αυτό.

Από την μία οι παράγκες της δικαισύνης που συντηρούν την ατιμωρησία των μεγαλονταβατζήδων της διαπλοκής, που απελευθερώνουν τα βαριά ονόματα και φυλακίζουν τα λιμά, και από την άλλη τρομοκράτες εντός και εκτός εισαγωγικών που ετοιμάζονται να μετατρέψουν την Αθήνα σε Καμπούλ.
Μέσα σ΄αυτό το εκρηκτικό κοκτέηλ έρχονται οι πανάσχετοι σύμβουλοι του ατυχούς Στουρνάρα να επιβάλλουν πρόστιμα χιλιάδων ευρώ για μια μέρα καθυστέρηση υποβολής δήλωσης του ΦΠΑ για παράδειγμα όταν η λίστα Λαγκάρντ και τα 300 δις ευρώ εμβάσματα που βγήκαν στο εξωτερικό παραμένουν ανεξέλεγκτα.
Η ανικανότητα του μοχθηρού κρατικού μηχανισμού μετατρέπεται σε εκδικητική μανία κατά των αδυνάτων την στιγμή που σε ολόκληρη της Ευρώπη έχει δοθεί το σύνθημα της φτωχοποίησης των λαών.
Μπήκαμε λοιπόν σε μια σύγκρουση χωρίς αύριο καθώς Τσίπρας, Σαμαράς και Βενιζέλος θα τα παίξουν όλα για όλα και θα αγωνιστούν μέχρι πολιτικού θανάτου. Δεν είναι υπερβολή καθώς είναι πολύ πιθανό μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να οδηγήσει στην φυλακή κατ' απαίτητηση των ψηφοφόρρων της τους Σαμαρά και Βενιζέλο. Οι αφορμές για Προανακριτικές και Ειδικά Δικαστήρια σε μια δικομανή χώρα περισσεύουν. Ολα λοιπόν είναι ανοιχτά με δύο σενάρια, το ένα πιο καυτό από το άλλο:
1oν>Aισθάνεται ξαφνική αδιαθεσία ο Παπούλιας και παραιτείται οπότε πάμε σε εκλογή προέδρου από την παρούσα βουλή και χωρίς να προηγηθούν εκλογές.
2ον> Πάμε σε τριπλές εκλογές τον Μάιο. Τις κερδίζει ο Τσίπρας με μικρή διαφορά και κάνει κυβέρνηση. Τον Μάρτιο του 2015 οι Σαμαράς και Βενιζέλος οδηγούν ξανά τη χώρα σε εκλογές ποντάρωντας στην βίαιη φθορά του πρωθυπουργού Τσίπρα και στο ενδεχόμενο να μας πετάξουν έξω από το ευρώ.
Φυσικά θα υπάρξουν κι άλλες παραλλαγές των παραπάνω αλλά όπως όλα δείχνουν έχει ήδη αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την σημερινή κυβέρνηση...Τα χτυπήματα του Ψυχάρη στον Στουρνάρα όπως όλα δείχνουν βρίσκουν στόχο. Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου μπορεί να υπάρξει ακόμη και χωρίς τον Mπένι. Εάν φάνε τον Στουρνάρα θα υποστούν την εκδίκηση του Σόιμπλε και φυσικά της Μέρκελ.
Μείνετε συντονισμένοι...