Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Πλησιάζει στην κορυφή η Νίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου επικράτησε με 1-0 της Δόξας Δράμας και μείωσε την απόσταση από την Κέρκυρα στους τρεις βαθμούς. Νέο "τρίποντο" για τον Ηρακλή, εύκολα ο Φωστήρας την Επισκοπή.
Με το δεξί μπήκε στο 2014 η Νίκη Βόλου η οποία με γκολ του Ανιέτε επικράτησε με 1-0 της Δόξας Δράμας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 14η αγωνιστική της Football League.
Έτσι η ομάδα του Λουτσιάνο πλησίασε την πρωτοπόρο του 2ου ομίλου Κέρκυρα στους τρεις βαθμούς, με την ομάδα του νησιού των "Φαιάκων" να αγωνίζεται την Δευτέρα (6/1) με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Από εκεί και πέρα, ο Ηρακλής συνέχισε το θετικό του σερί, επικρατώντας με γκολ του Ζάχορα με 1-0 της Καβάλας στοπ Καυτανζόγλειο, ενώ με το ίδιο σκορ (1-0) έφυγε από την Ζάκυνθο η Αναγέννηση Καρδίτσας.
Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Απόλλων Καλαμαριάς, όπου με δύο γκολ του Βλάχου νίκησε με 2-0 τον Πιερικό, ενώ Βατανιακός και Τύρναβος έμειναν στο 0-0.
Για τον 1ο όμιλο ο Φωστήρας με τρία τέρματα μέχρι το 30' επικράτησε εύκολα με 3-0 της Επισκοπής, ο Βύζας Μεγάρων πήρε στο 90' τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στον Πύργο από τον Πανηλειακό, ενώ χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Παναιγάλειου με τον Αχαρναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger