Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Δημήτρη Κοντομηνά

Αναμένεται η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα

Στην ιδιωτική κλινική που νοσηλεύεται φρουρούμενος ο Δημήτρης Κοντομηνάς μετέβησαν το πρωί ο ανακριτής της υπόθεσης για τα επισφαλή δάνεια του ΤΤ Γ. Ανδρεάδης, καθώς και η εισαγγελέας Διαφθοράς Πόπη Παπανδρέου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την εμπλοκή του.

Αυτή την ώρα ο ανακριτής και η εισαγγελέας κατευθύνονται στην Ευελπίδων όπου και θα αποφασίσουν για την ποινική του μεταχείριση. Η διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα θα πραγματοποιηθεί στις 13:00.

Ο επιχειρηματίας το πρωί κατέθεσε πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα και οι ερωτήσεις που ακολούθησαν είχαν μικρή διάρκεια λόγω και της κατάστασης της υγείας του.

Ο κ. Κοντομηνάς κατηγορείται για άμεση συνέργεια σε απιστία, απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Σημειώνεται ότι η κατηγορία της απάτης έχει απαγγελθεί με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου.

Χθες απολογήθηκε στον ανακριτή το στέλεχος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Μάριος Βαρότσης, ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 300.000 ευρώ, ενώ του επιβλήθηκαν και οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger