Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ

 
Καλημέρα σύντροφοι, συναγωνιστές, φίλοι.

Μέρες τώρα στροβιλίζονται στο μυαλό μου αυτά που έχω να σας πω.
Ο τρόμος που επιβάλλει η εξουσία και τα άθλια δεκανίκια της μέσα μαζικής ενημέρωσης, (εξαθλίωσης θα έλεγα καλύτερα) βρίσκει άμεση ανταπόκριση δυστυχώς και από όλους εμάς που είμαστε σ αυτό το χώρο.

Καθημερινά βλέπω ποικίλες αναρτήσεις, που δηλώνουν όχι μόνο υποκουλτούρα, αλλά το πιο σοβαρό, μια λάθος εκτίμηση των καταστάσεων που ζούμε, λες και είμαστε αλλού, λες και ζούμε σε άλλη χώρα, σαν να μην ανήκουμε στην υπόδουλη Ελλάδα των μνημονίων, σαν να μην μας αγγίζει τίποτα από όλα αυτά, χασκογελάμε και μπαίνουμε εδώ μέσα για να περάσουμε την ώρα μας και να μελοποιήσουμε απλώς την μιζέρια μας, με το μάτι του Μεγάλου αδελφού πάνω από το κεφάλι μας για να ελέγχει το οτιδήποτε στραβό αντιληφθεί και να επέμβει την κατάλληλη στιγμή.
Δεν αποποιούμαι κι εγώ των ευθυνών μου, απεναντίας το κάνω κι εγώ καθημερινά αυτό, αναρτώντας εικόνες και διάφορα όμορφα που θέλει να βλέπει ο πολύς κόσμος για να ευφραίνεται η ψυχή του.
Εχουμε χάσει όμως την ουσία των πραγμάτων, αυτό που έπρεπε να κυριαρχεί στις συνειδήσεις μας, είναι η αποτίναξη του ζυγού ντόπιου και ξένου, που ξεσκίζει καθημερινά τις σάρκες μας και ρουφά το αίμα μας, μέχρι να μας αποτελειώσει και να αφήσει τα άδεια κουφάρια μας πεταμένα στο δρόμο.
Το διαίρει και βασίλευε γνωστό τέχνασμα της εξουσίας για να κατέχει τον πλήρη έλεγχο της μάζας, βρίσκει άμεση ανταπόκριση, έχοντας αυτή πάντα το πάνω χέρι.
Η απάντηση μας πάνω σ αυτό θα πρέπει να είναι η ενότητα μας, πέρα από τις διαφορές μας. Ο εχθρός είναι ένας και είναι απέναντι μας, αυτόν πρέπει να πολεμήσουμε συντονισμένα...αλλιώς θα είμαστε αυτό που έλεγε ο Παπαφλέσας: Ραγιάδες εμείς, ραγιάδες τα παιδιά μας, ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών μας. Το θέλετε αυτό μωρέ;
Δεν ονειρεύεστε μια κοινωνία όμορφη για τα παιδιά σας για τις γενιές που έρχονται; Τι θα τους κληροδοτήσουμε; Την υποτέλεια και την υποταγή; Γι αυτό συντονισμένες δράσεις παντού...ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ; O Φιντέλ ξεκίνησε την επανάσταση στην Κούβα με 80 μόνο άτομα και έλεγε ότι θα την ξεκινούσε με πολύ λιγότερα, αν είχανε ψυχή και ο Τσε, το αιώνιο σύμβολο μας, αλλά και ο ίδιος ο Φιντέλ στρατολόγησαν κόσμο από διαφορετικά ρεύματα, οι οποίοι όμως είχαν μέσα τους τη φλόγα να αποτινάξουν από πάνω τους το ζυγό, το ίδιο έκανε και ο δικός μας μεγάλος ήρωας ο Αρης. Το παράδειγμα τους πρέπει να ακολουθήσουμε κι εμείς, ας παραμερίσουμε τις όποιες διαφορές μας. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ακόμη και αυτοί που γελάνε τώρα και θεωρούν ότι είναι οι βολεμένοι του συστήματος.
Θέλω να ευχαριστήσω την καλή μου φίλη την Ελένη την Τζιντζή, η οποία με έκανε να σκεφτώ βαθύτερα και να καταλάβω, πως οι εμμονές μου στο χώρο που συνειδητά βρίσκομαι και πρεσβεύω τις ιδέες του, δεν βοηθά τώρα, αντίθετα ενισχύει το διαίρει και βασίλευε, ισχυρό όπλο της εξουσίας, για να σπάσει την ενωμένη εξέγερση μας.
Σκεφτείτε όλα αυτά που έγραψα και προβληματιστείτε ανάλογα...θεωρώ πάντως ότι δεν έχουμε άλλο καιρό για χάσιμο.
Εμφάνιση λιγότερων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger