Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Καλή δύναμη στον δρόμο προς την ελευθερία

Το πάθος για την λευτεριά είναι δυνατότερο από όλα τα κελιά!
Η αιτία για το χτίσιμο φυλακών υψίστης ασφαλείας και γενικότερα για νέα στρατόπεδα εγκλεισμού κάθε μορφής , είναι πιο βαθιές από ότι οι κυβερνώντες και μμε μας πλασάρουν με κάθε ευκαιρία.
Η κυρίαρχη τάξη φοβάται εμφανέστατα τις κοινωνικές – ταξικές αναταραχές που θα έρθουν από τα φτωχά λαϊκά στρώματα και τρέμουν στην ιδέα του προλεταριακού ξεσηκωμού.
Η σιδερόφραχτη δημοκρατία τους αντανακλάται στην καπιταλιστική μητρόπολη. Φυλακές, αστυνομοκρατία, κλείσιμο ελεύθερων χώρων κ.ο.κ.
Ο λόγος των εξουσιαστών δεν πείθει κανέναν πλέον. Όσα ψέμματα και να πουν, όσο λάσπη και αν ρίξουν, οι φτωχοδιάβολοι τούτου του κόσμου αναγνωρίζουν ποιοι είναι οι τρομοκράτες και νιώθουν στο πετσί τους ποιοι είναι οι αδίσταχτοι δολοφόνοι.
Φτάνει μια ματιά στις αυτοκτονίες λόγω καπιταλιστικής κρίσης, στους δολοφονημένους από τα όπλα και τα μαχαίρια του κράτους και του παρακράτους, στους νεκρούς των εργατικών ''ατυχημάτων'' και τόσα άλλα που δεν αρκούν λίγες γραμμές για να ειπωθούν.
Δολοφόνοι και βασανιστές είναι οι καρχαρίες της πολιτικοοικονομικής εξουσίας. Είναι οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, όλοι αυτοί που υποστηρίζουν από μέσα ή και ''πλαγίως'' το σύστημα της εκμετάλλευσης.
Είναι γεγονός πως η τάξη τους θα υψώσει κι' άλλες φυλακές κι' άλλα στρατόπεδα εγκλεισμού. Θα προωθεί συνεχώς την αντιπρολεταριακή θέση της και θα συνεχίσει να δολοφονεί και να τρομοκρατεί.
Η καταστολή, τα δεσμά (με κάθε έννοια), η εκδικητικότητα για όσους/ες αγωνίζονται, για όσους/ες δουλεύουν για την ταξική αντιπαράθεση με το σάπιο τους σύστημα, είναι προϊόντα του πολέμου που διεξάγει το κεφάλαιο στην εργατική τάξη. Με το απόλυτο τσαλάκωμα δικαιωμάτων και το τσάκισμα της ζωής των προλετάριων.
Πάντα όμως οι άνθρωποι του αγώνα και της αντίστασης θα σπάνε τα δεσμά τους, με όποιο τρόπο, για να ακολουθήσουν τον δρόμο προς την ελευθερία και οι δεσμοφύλακες θα είναι πάντα ανήμποροι να τους απομονώσουν όσα μπουντρούμια και να χτίσουν.
Το ίδιο ανήμπορη θα είναι και η βρώμικη κάστα των πλουσίων να σταματήσει την προλεταριακή κινητικότητα όσο υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Στο χέρι μας είναι να οργανώσουμε την ταξική αυτοάμυνα και αντεπίθεση και να ανακόψουμε σαν εργάτες, σαν μετανάστες, σαν προλετάριοι την δολοφονική πολιτική του καπιταλισμού.
Εμείς από την πλευρά των καταπιεσμένων κλείνουμε πονηρά το μάτι σε αυτούς και αυτές που έσπασαν τα δεσμά της φυλακής... και τους λέμε:
Καλή δύναμη στον δρόμο προς την ελευθερία!!!
Στους εχθρούς της ελευθερίας θα βροντοφωνάξουμε για άλλη μια φορά:

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger