Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Από τον Σύλλογο Εργαζομένων τους ΟΤΑ Μαγνησίας Στάση εργασίας των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση

Από τον Σύλλογο Εργαζομένων τους ΟΤΑ Μαγνησίας ανακοινώνεται ότι την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, παραπέμπεται για δεύτερη φορά, ενώπιον του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύσσωμο το 35μελές Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., κατηγορούμενο για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του Οκτωβρίου του 2011.

«Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της τρομοκράτησης των εργαζομένων και της ποινικής δίωξης των εκπροσώπων της, με ξεκάθαρο στόχο την φίμωση μιας Ομοσπονδίας που πρωτοστατεί στον αγώνα για την κατάργηση και ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών της κυβέρνησης», τονίζουν οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας.

Η παραπομπή στο Δικαστήριο πραγματοποιείται την περίοδο που η μνημονιακή συγκυβέρνηση προετοιμάζει την χαριστική βολή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση βγάζοντας σε διαθεσιμότητα-απόλυση άλλους 6.000-8.000 εργαζόμενους, διαλύοντας Δομές και Υπηρεσίες προωθώντας το στρατηγικό της στόχο που είναι η πλήρης ιδιωτικοποίησή τους, τονίζουν.

Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ δηλώνουν ότι συμμετέχουν στην Πανελλαδική στάση εργασίας, την Παρασκευή, από τις 11 το πρωί, μέχρι το έλος του πρωινού ωραρίου που προκήρυξε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ - ΟΤΑ. Για τις απογευματινές βάρδιες η στάση θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες 4 ώρες κάθε βάρδιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger