Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Σποράδες Υποψήφιος Δήμαρχος Σκιάθου ο Σάκης Ζλατούδης


Υποψήφιος Δήμαρχος Σκιάθου ο Σάκης ΖλατούδηςΠραγματοποιήθηκαν προχθές τα εγκαίνια του γραφείου ενημέρωσης του Συνδυασμού «Για τη Σκιάθο πάρε θέση», με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Σκιάθου το Σάκη Ζλατούδη. Η χρήση οπτικοακουστικού υλικού σε όλους τους χώρους του γραφείου, για την παρουσίαση των θέσεων και των προτάσεων του συνδυασμού σε θέματα καθημερινότητας, ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας και διαχείρισης της Σκιάθου ως τουριστικού προορισμού, ήταν μια πρωτοποριακή και εντελώς διαφορετική προσέγγιση από ότι συνηθίζεται στις προεκλογικές περιόδους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Ζλατούδης υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι: «δεν είναι ακόμη μια πολιτική ομιλία, αλλά μια ευκαιρία για να γνωριστούμε καλύτερα και να μιλήσουμε για ότι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί, από σήμερα και στο εξής, χωρίς να μιλάμε για το τι έγινε ή δεν έγινε στο παρελθόν, γιατί σε αυτήν την προσπάθεια, όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν περισσεύει κανείς. Ακολουθώντας παραδείγματα που εφαρμόζονται αυτή τη στιγμή σε άλλα μέρη της Ελλάδος με τους ίδιους νόμους, με την ίδια οικονομική δυσπραγία», ήταν με απλά λόγια η έναρξη μιας νέας εποχής στη σχέση Δήμου-πολίτη.
Μετά την κοπή της βασιλόπιτας, οι προσκεκλημένοι, δοκιμάζοντας τοπικά εδέσματα, είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους χώρους του γραφείου υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής και να δουν σε απεικόνιση το πρόγραμμα του συνδυασμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger