Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ο αστυνόμος κ. Διαμαντής Καρβέλης απο την Σκόπελο που ανέλαβε τα ηνία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου Ξήλωσε κύκλωμα εμπορίας ηρωίνης στο Βόλο


«Ξηλώνουν» κύκλωμα εμπορίας ηρωίνης στο Βόλο Γιγαντιαία επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών, έφοδοι σε σπίτια και τουλάχιστον δέκα συλλήψεις
Ισχυρό πλήγμα από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου δέχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλο κύκλωμα που δρούσε στην πόλη και διακινούσε ποσότητες ηρωίνης.
Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και περιλαμβάνει εφόδους σε σπίτια για έρευνες σε κατοικίες υπόπτων για τη συμμετοχή τους στο μεγάλο κύκλωμα που φέρεται να έριχνε μεγάλες ποσότητες του «λευκού θανάτου» στις πιάτσες τοξικομανών.

Πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν ότι στη διάρκεια των συντονισμένων αστυνομικών εφόδων έχουν γίνει τουλάχιστον δέκα συλλήψεις.
Τις προηγούμενες ημέρες αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες που περιήλθαν στην υπηρεσία, είχαν γίνει ο «ίσκιος» μελών του κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών. Την κατάλληλη στιγμή, η επιχείρηση για τη σύλληψή τους τέθηκε σε εφαρμογή και συνεχίζει να εξελίσσεται.
Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται από την Ελληνική Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger