Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Ευχές για γαλήνιες θάλασσες, χρονιά προόδου και ανάπτυξης , στο επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτεύς».

Παρουσία των πολιτικών, στρατιωτικών αρχών και πλήθους κόσμου, μετά την τελετή καθαγιασμού των υδάτων έγινε η τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, στο επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτεύς».

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος και στους παραβρισκόμενους μίλησε ο λιμενάρχης Βόλου, αντιπλοίαρχος Μανώλης Κανάλης, ενώ οι πολιτικοί απηύθυναν ευχές για το καλό της χώρας, μια χρονιά ευημερίας και ανάπτυξης και για καλύτερο βιοτικό επίπεδο των πολιτών.


Ο λιμενάρχης Βόλου κ. Κανάλης ευχήθηκε σε όλους τους Έλληνες καλή χρονιά, αλλά και στους ναυτικούς καλές θάλασσες, έδωσε συγχαρητήρια στο προσωπικό του Λιμενικού Σώματος, που πασχίζει νύχτα μέρα, τονίζοντας παράλληλα ότι υπάρχει άριστη συνεργασία με όλους τους φορείς της περιοχής. Όπως ανέφερε «η ευχή όλων είναι ήρεμες και γαλήνιες θάλασσες. Ευτυχία υγεία υπομονή και προσδοκία για ότι το καλύτερο».

Η υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή τόνισε ότι είναι σημαντική ημέρα για την ορθοδοξία και τα μηνύματα είναι επίκαιρα και για τον πολιτικό κόσμο. Ευχήθηκε σε όλους φώτιση «για να κάνουμε το καλό και να διοικούμε σωστά και μακάρι οι πολίτες να αντιληφθούν ότι η προσπάθειά μας είναι για το καλό της χώρας».

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη ευχήθηκε το 2014 να είναι χρονιά ευημερίας, προόδου για τη χώρα, μία χρονιά προάσπισης της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος και μία χρονιά ανάπτυξης ενός καλύτερου επιπέδου διαβίωσης των πολιτών.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάρις Μουτσινάς ζήτησε το 2014 να φέρει μια καλύτερη ζωή και αλλαγή πολιτικής, ώστε να σταματήσουν τα καταιγιστικά μέτρα και η κυβέρνηση να διαμορφώσει καλύτερο πλαίσιο για τους πολίτες.

Καλή φώτιση σε όλο τον κόσμο, ώστε να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο 2014 ευχήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, δίνοντας το μήνυμα ότι ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε. «Χωρισμένοι πάμε από ήττα σε ήττα. Ενωμένοι πρέπει να είμαστε για το καλό της Θεσσαλίας και των Θεσσαλών για το καλό των παιδιών μας», ανέφερε.

Τέλος, ο δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά με αισιοδοξία δύναμη κι αλληλεγγύη. «Η σημερινή ημέρα να μας φωτίσει όλους για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κρατήσουμε συνεκτική την τοπική κοινωνία και να βάλουμε τα θεμέλια για μια νέα ανοδική πορεία για επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας και δημιουργία θέσεων εργασίας», ήταν η δήλωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger