Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Μάθανε ότι πηδιόμαστε, πλάκωσε και η Ντόρα...

Με αφορμή την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, η Ντόρα που "ξέρει" από αυτά, δήλωσε ότι ενδεχομένως προετοιμάζεται νέο μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα. Δεν πλάκωσε όμως μόνη της η Ντόρα. Από κοντά και οι φίλοι της οικογένειας Μητσοτάκη στο State Department, που θύμωσαν πολύ με την απόδραση και ζήτησαν από την κυβέρνηση να κάνει τα πάντα ώστε να οδηγηθεί σύντομα πίσω στη φυλακή.
Ο ακροδεξιός Δένδιας από την άλλη δεν ήθελε να μείνει έξω από το "πανηγύρι". Κάνοντας ρελάνς, συνέλαβε εκ νέου τον Σακκά, με τη δικαιολογία ότι βρισκόταν σε άλλο σπίτι από αυτό που είχε δηλώσει ότι θα διέμενε. Θεωρώντας ο Δένδιας τους πάντες ηλίθιους, σκέφτηκε ότι αφού έχασε τον Ξηρό, θα πιάσει τον Σακκά που είναι και εύκαιρος και έτσι θα απαλύνει τις αρνητικές εντυπώσεις. Το γεγονός ότι...
σε βάρος του Σακκά δεν έχει στοιχειοθετηθεί ακόμα καμιά κατηγορία, για τον υπουργό που μήνυσε τον GUARDIAN δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.
Το παράδειγμα του Δένδια "ζήλεψε" ο υπουργός "δικαιοσύνης" ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα ελεγχθεί το συμβούλιο της φυλακής που έδωσε την άδεια εννέα ημερών στον Ξηρό. Για τον Αθανασίου, το γεγονός ότι αυτή ήταν έβδομη άδεια που πήρε ο Ξηρός και όλες είχαν δοθεί με βάση τις ισχύουσες διατάξεις, είναι άνευ σημασίας. Το παν είναι οι εντυπώσεις που δημιουργούνται και πως αυτές ανασκευάζονται. Στις μπανανίες.
Το ποιές είναι οι αιτίες που δημιουργούν την τρομοκρατία δεν απασχόλησε ποτέ κανέναν στις μπανανίες. Αντίθετα, ο βλαξ και ακροδεξιός Δένδιας νόμισε ότι δίνοντας στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των νεαρών που έκαναν τη ληστεία στο Βελβεντό, με εμφανή τα σημάδια από την κακοποίηση που υπέστησαν από τους αστυνομικούς, θα λειτουργούσε ως παράδειγμα προς αποφυγή. Τόσο βλάκας είναι ο Δένδιας. Και τόσο μπανανία είναι η Ελλάδα του Σα(χλα)μαρά και του Βενιζέλου.
Από swell, μέσω "Το Γρέκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger