Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ: Δεν αφήνουν την εξεταστική επιτροπή του ευρωκοινοβουλίου για το μνημόνιο να έλθει στην Ελλάδα!

Καντας_στουρναρας_δημοκρατια.PNGΤΟ “ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΟΞΟ” ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ!

ΕΝΤΡΟΜΟΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ “ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ”! Γιατί;

Την είδηση γνωστοποίησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής, ο οποίος θα μετείχε της συγκεκριμένης αποστολής του Ευρωκοινοβουλίου, με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου. Όπως τον ενημέρωσε η Γραμματεία της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου, «ο Πρόεδρος Σούλτς και ο Πρωθυπουργός Σαμαράς, έχουν αποφασίσει ότι η επίσκεψη της αντιπροσωπείας θα πρέπει να αναβληθεί.», χωρίς άλλες διευκρινίσεις!!

Τα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι πολλά, δεδομένης και της απροθυμίας του πρωθυπουργού να απαντήσει στο ερωτηματολόγιο του Ευρ. Κοινοβουλίου. Ενώ ο Γ. Στουρνάρας απάντησε, εκπρόθεσμα, μόλις χθες, μαζεύοντας όλες τις αρλούμπες που είχε πει κατά καιρούς για το μνημόνιο! Αντίθετα, ήταν απόλυτα επικριτικός για τους όρους του μνημονίου προσπαθώντας προφανώς να καλυφθεί από το πόρισμα της εξεταστικής που ως γνωστόν ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.

Η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή γιατί η έρευνα του ευρωκοινοβουλίου μπορεί ακόμα και να οδηγήσει σε διώξεις από την δικαιοσύνη! Αυτό σύμφωνα με νομικούς κύκλους της ΕΕ είναι αναπόφευκτο ΕΦ’ ΟΣΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.

Προς τι λοιπόν η καθυστέρηση; Περιμένουν κάποιοι να βγούμε από την ΕΕ για να γλιτώσουν;

 Αναρτήθηκε από τον/την olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger