Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

AEK - Περαμαϊκός 3-0

Παίζοντας καλά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τον Περαμαϊκό στο ΟΑΚΑ και έκανε ένα ακόμη βήμα για την άνοδό της. Η προσθήκη του Ντακόλ στο 46' έκανε πιο επιθετική την Ενωση.

Η αλήθεια είναι ότι κατά το πρώτο μέρος η ΑΕΚ παρουσίασε μία νευρικότητα που δεν της επέτρεψε να κάνει πολλές φάσεις. Μετά την καλή κεφαλιά του Σταθάκη στο 2' (και την αναγκαστική αντικατάσταση του νεαρού άσου λίγα λεπτά αργότερα) η Ενωση περιορίστηκε σε σποραδικές τελικές προσπάθειες αφού ο Περαμαϊκός έκλεινε καλά τους χώρους πίσω.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ και να πάει πιο ήρεμη στα αποδυτήρια έστω και από λάθος αντιπάλου. Ο Μπρέσεβιτς πήδηξε για κεφαλιά στη φάση του 35' αλλά αυτός που χωρίς να το θέλει έβαλε την μπάλα στα δίχτυα ήταν ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Μώτος ο οποίος δεν αντέδρασε σωστά.
Με το 1-0 ως προίκα αλλά και με την προσθήκη του Ντακόλ από το 46' και μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ βελτιώθηκε αισθητά κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ανάκογλου διαμόρφωσε το 2-0 μόλις τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης και εν συνεχεία η Ενωση απέδωσε ακόμα καλύτερα με κύριο άξονα τον κεφάτο Πλατέλλα ο οποίος δημιούργησε ουκ ολίγα προβλήματα στην άμυνα του αντιπάλου.
Το 3-0 ήρθε από τον Ντακόλ στο 68' και επισφράγισε την ανωτερότητα της ΑΕΚ η οποία ζήτησε και άλλα γκολ πιέζοντας τον Περαμαϊκό μέχρι το τέλος του ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.