Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

AEK - Περαμαϊκός 3-0

Παίζοντας καλά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τον Περαμαϊκό στο ΟΑΚΑ και έκανε ένα ακόμη βήμα για την άνοδό της. Η προσθήκη του Ντακόλ στο 46' έκανε πιο επιθετική την Ενωση.

Η αλήθεια είναι ότι κατά το πρώτο μέρος η ΑΕΚ παρουσίασε μία νευρικότητα που δεν της επέτρεψε να κάνει πολλές φάσεις. Μετά την καλή κεφαλιά του Σταθάκη στο 2' (και την αναγκαστική αντικατάσταση του νεαρού άσου λίγα λεπτά αργότερα) η Ενωση περιορίστηκε σε σποραδικές τελικές προσπάθειες αφού ο Περαμαϊκός έκλεινε καλά τους χώρους πίσω.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ και να πάει πιο ήρεμη στα αποδυτήρια έστω και από λάθος αντιπάλου. Ο Μπρέσεβιτς πήδηξε για κεφαλιά στη φάση του 35' αλλά αυτός που χωρίς να το θέλει έβαλε την μπάλα στα δίχτυα ήταν ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Μώτος ο οποίος δεν αντέδρασε σωστά.
Με το 1-0 ως προίκα αλλά και με την προσθήκη του Ντακόλ από το 46' και μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ βελτιώθηκε αισθητά κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ανάκογλου διαμόρφωσε το 2-0 μόλις τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης και εν συνεχεία η Ενωση απέδωσε ακόμα καλύτερα με κύριο άξονα τον κεφάτο Πλατέλλα ο οποίος δημιούργησε ουκ ολίγα προβλήματα στην άμυνα του αντιπάλου.
Το 3-0 ήρθε από τον Ντακόλ στο 68' και επισφράγισε την ανωτερότητα της ΑΕΚ η οποία ζήτησε και άλλα γκολ πιέζοντας τον Περαμαϊκό μέχρι το τέλος του ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger