Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Νιόν: LIVE η κλήρωση

Στη Νιόν της Ελβετίας, όπου το μεσημέρι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα μάθουν τους αντιπάλους τους στη φάση των "16" του Champions League και στους "32" του Europa League, αντίστοιχα, χτυπάει τη Δευτέρα (16/12) η καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Στις 13:00GR γίνεται η κλήρωση του Champions League, με τον Ολυμπιακό να περιμένει μια εκ των: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι, Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.


Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 18 και 19 και 25 και 26 Φεβρουαρίου στην έδρα των δεύτερων, ενώ οι επαναληπτικοί στην έδρα των πρώτων στις 11 και 12 και στις 18 και 19 Μαρτίου.

Στις 14:00GR γίνεται η κλήρωση του Europa League, με τον ΠΑΟΚ να περιμένει μια εκ των: Βαλένθια (Ισπανία), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία), Φιορεντίνα (Ιταλία), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία), Γκενκ (Βέλγιο), Σεβίλλη (Ισπανία), Λιόν (Γαλλία), Τραμπζονσπόρ (Τουρκία), Τότεναμ (Αγγλία), Νάπολι (Ιταλία), Μπενφίκα (Πορτογαλία), Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία), Βασιλεία (Ελβετία).

Οι αγώνες των «32» θα γίνουν στις 20 και 27 Φεβρουαρίου, με τη ρεβάνς να διεξάγεται στην έδρα των «ισχυρών» στις 13 και 20 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger