Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ελαιόλαδο για τον άνθρωπο από την Ελαιοτεχνία


Η Ελαιοτεχνία 2014 είναι γεγονός και πραγματοποιείται φέτος σε συνδιοργάνωση με το Οινόραμα 2014 -Έκθεση κρασιού και αποσταγμάτων. Πρόκειται για έναν θεσμό για την προβολή και προώθηση του ελαιοκομικού-οινοποιητικού κλάδου. Στο πλαίσιο της «Ελαιοτεχνία Μεσογειακής έκθεσης ελαιολάδου» πραγματοποιείται ο διαγωνισμός «Χρυσό Αριστείον» εξαιρετικού παρθένου Ελαιόλαδου, ο οποίος θα απονείμει τα βραβεία: Χρυσό, αργυρό, χάλκινο αριστείον, ανώτερο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Επίσης οι διοργανωτές της Έκθεσης γνωστοποιούν την ενέργεια Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, με στόχο να συνεισφέρουνε στην Ελληνική κοινωνία που τόσο δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση. Στην προσπάθεια αυτή, αρωγός είναι ο σύλλογος Φροντίδα. Ένας από τους σκοπούς του είναι η στήριξη με τρόφιμα 150 οικογενειών με παιδιά με ειδικές ανάγκες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.
Οι διοργανωτές της Ελαιοτεχνίας 2014 καλούνε επιχειρήσεις ελαιολάδου για την παραχώρηση ποσοτήτων ελαιολάδου για την ανακούφιση συμπολιτών μας. Οποιαδήποτε ποσότητα ελαιολάδου είναι αποδεκτή, από 10 λίτρα ελαιόλαδο μέχρι όποια ποσότητα επιθυμεί κάθε επιχείρηση. Οι επιχειρήσεις που αποφασίσουν την διάθεση ελαιολάδου θα έχουν έξτρα προβολή μέσα από ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί κατά τις μέρες λειτουργίας της έκθεσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν είτε με την εταιρεία Ελαιοτεχνία-Eleotechnia, είτε κατευθείαν με τον σύλλογο στα τηλέφωνα επικοινωνίας  2107568888 info@eleotexnia.gr    www.eleotexnia.gr και 2104908631, 2117205287 info@frodida.gr, www.frodida.gr. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger