Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Άρχισαν τα όργανα ,τρελάθηκε με τους εφοριακούς και έβγαλε όπλο δεν αντέχουν άλλο οι Έλληνες ........

Απείλησε εφοριακούς με όπλο
Απείλησε εφοριακούς με όπλο
Ένας 53χρονος αναζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές Χαλκίδας γιατί κατά τη διάρκεια νόμιμου οικονομικού ελέγχου από δύο υπαλλήλους της εφορίας, εκείνος τους απείλησε στρέφοντας εναντίον τους όπλο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για το περιστατικό που κατήγγειλαν οι δύο εφοριακοί, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 53χρονου, ιδιοκτήτη καταστήματος στη Χαλκίδα.
Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος του 53χρονου, ιδιοκτήτη καταστήματος φαρμακείου στη Χαλκίδα, μετά από σχετική καταγγελία υπαλλήλων της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας της περιοχής.
Προχθές αργά το απόγευμα, οι δύο υπάλληλοι (ένας 39χρονος άνδρας και μία 34χρονη γυναίκα) της Εφορίας εισήλθαν στο κατάστημα του 53χρονου, προκειμένου να ενεργήσουν νόμιμο οικονομικό έλεγχο.
Σύμφωνα με την καταγγελία τους, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο 53χρονος κλείδωσε την πόρτα εισόδου του καταστήματος του και στη συνέχεια κρατώντας πιστόλι, το όπλισε και το έστρεψε εναντίον τους, εκφράζοντας απειλές για τη ζωή τους, ενώ παράλληλα τους εξύβριζε, με σκοπό τη ματαίωση του φορολογικού ελέγχου.
Μετά την πάροδο λίγων λεπτών, οι δύο υπάλληλοι κατάφεραν, αφενός μεν να πείσουν τον 53χρονο να μην πραγματοποιήσει τις απειλές του και αφετέρου να τους ανοίξει την πόρτα και να αποχωρήσουν.
Ο 53χρονος αναζητήθηκε άμεσα από τις αστυνομικές Αρχές, μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό, τόσο στο κατάστημά του, όσο και στο σπίτι του, αλλά και σε άλλους χώρους, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει καταστεί δυνατός ο εντοπισμός του.
Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger