Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΑΕΚ – ΠΑΟ Κρουσώνα: Επιστροφή στο… θέαμα

Η κακή παρένθεση της ΑΕΚ απέναντι στον Ηλυσιακό ανήκει στο παρελθόν και η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα αποσκοπεί σε ένα εύκολο μεσημέρι απέναντι στον ΠΑΟ Κρουσώνα.
http://www.aek-live.gr/

ΑΕΚ - ΠΑΟ Κρουσσώνος Live Stream
«Καμπανάκι» χτύπησε στην ΑΕΚ η εμφάνισή της απέναντι στον Ηλυσιακό, όπου λυτρώθηκε στα τελευταία λεπτά από τον Βασίλη Τσεβά. Ο Τραϊανός Δέλλας θέλει να δει την ομάδα του να παίζει ξανά εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και η αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Κρουσώνα στο ΟΑΚΑ είναι μία καλή ευκαιρία.
Μπορεί ο Ρενάλντο Ράμα να επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης χθες, ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κρουσώνα. Ο Τάσος Τσουμάγκας για ακόμα μία φορά, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για να μείνει εκτός.
Οι ενοχλήσεις που ένιωσε στις τελευταίες προπονήσεις ο Σταύρος Πεταυράκης, δεν ήταν αρκετές για να τον αφήσουν και εκτός αποστολής και βρίσκεται κανονικά στους 20 που επέλεξε ο Τραϊανός Δέλλας, που είναι οι παρακάτω:
Βούρας, Καραγκιολίδης, Αργυρίου, Γεωργέας, Γροντής, Ανάκογλου, Τσουκαλάς, Τσεβάς,  Τσούπρος, Παληαρούτας, Πεταυράκης, Παυλής,  Σταθάκης, Τσιρίλο, Ρόβας, Κορδέρο, Πόποβιτς, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ και  Πλατέλλας.
Από την πλευρά της η ομάδα της Κρήτης ταξιδεύει χωρίς άγχος στην Αθήνα με τους ποδοσφαιριστές της να έχουν τη δική τους ευκαιρία να εντυπωσιάσουν . Ο Μύρων Σηφάκης συμπεριέλαβε στην αποστολή 19 παίκτες, ενώ στην Αθήνα θα βρεθεί σύσσωμη η διοίκηση.
Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι: Καλομοίρης, Ζερβός, Καραταράκης, Μασέλης, Ταβλαδωράκης, Κορδονούρης, Καφετζόπουλος, Μακατουνάκης, Αλέκου, Κουράκης, Σκουτέλης, Παππάς, Δερμιτζάκης, Καπετανάκης, Νύκταρης, Παπαρούνας, Μπαστάκης, Ραβανός και Χαλκιαδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger