Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Σποράδες Διευρύνεται η αεροπορική κίνηση της Σκιάθου


Διευρύνεται η αεροπορική κίνηση της Σκιάθου  Ξεκίνησε την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου η συνεργασία της Goldair Handling με την Olympic Air σε έντεκα αεροδρόμια της χώρας, στις οποίες συγκαταλέγεται ο αερολιμένας της Σκιάθου. Συγκεκριμένα πτήσεις πραγματοποιούνται στα αεροδρόμια  Αθήνας, Αλεξανδρούπολης, Ζακύνθου, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καρπάθου, Πάρου, Ρόδου, Σκιάθου, Σάμου, Χίου,  ενώ συνεχίζεται η συνεργασία στη Σόφια.
Με την προσθήκη της Olympic Air στο πελατολόγιο της, η Goldair Handling προχώρησε σε πρόσληψη 270 εργαζομένων σε Αθήνα και περιφέρεια, γεγονός σημαντικό για την εποχή που διανύουμε, όπου η ανεργία των νέων και γυναικών αγγίζει υψηλά ποσοστά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Goldair Handling, κ. Δημήτρης Παπαμιχαήλ δήλωσε: «Η  συμφωνία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική και συμβολική για την εταιρεία μας, αφενός μεν, λόγω της ιστορικής σημασίας της Ολυμπιακής Αεροπορίας, αφετέρου δε, του γεγονότος ότι η Goldair Handling συνεχίζει να συμβάλλει στην τόνωση της απασχόλησης. Έτσι νιώθουμε κοινωνικά χρήσιμοι και αρωγοί στην προσπάθεια επανεκκίνησης της οικονομίας μας».
Η Goldair Handling, κορυφαίος πάροχος επίγειας εξυπηρέτησης είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία και δραστηριοποιείται σε 26 αεροδρόμια στη χώρα μας, 2 στην Κύπρο και 2 στην Βουλγαρία, ενώ απασχολεί σήμερα 1.490 μόνιμους και 790 εποχικούς εργαζόμενους στην Ελλάδα και 620 εργαζόμενους στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger